Haftalarimiz💙

2 Beğeni

Maşallah benim bebeğime dün 26+4 dorttum.bugun 27+4 oldum masallahhhh​:footprints::hatching_chick::nazar_amulet:

2 Beğeni

Maşallah :blush:

2 Beğeni

İçimden bı ses gelişimi 34 35 haftalarda.durucak.gibi.diuor

2 Beğeni

Nasıl yani duracak derken dogum mu olacak​:roll_eyes:

1 Beğeni

Bazı yazıları.okuyorum.hep ileri gelişimi diyorlar bı kaç kişi bı yerden sonra gelişimi ileri değil normale dönüyor yani

2 Beğeni

Him anladım canim

1 Beğeni

39+4 inşallah cuma günü alacaklar miniğimi

4 Beğeni

3 Beğeni

Evet canim bugun 35+1 olduk :heart_eyes:

3 Beğeni

Aramizda bir gün var bende 35 oldum bugün canim :blush::heart:

2 Beğeni

Bende 2 gün sonra 35 oluyorum birbirimize hep yakınız :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Evet canım bitane arkadas var oda iki gün var aramizda dört kisi olduk hayırlısı bakalim​:heart::joy:

2 Beğeni

Hastane çantası ev temizliği gibi her şeyi bitirdiniz mi nasıl geçiyor son günleriniz :relieved:

2 Beğeni

Ev temizliği bitmiş ve bebek esyasi aldim ama daha çantamı hazırlamadım beşik te almadik daha hic halim yok bisey yapmaya :sleepy:

1 Beğeni

Evet sıcaklar mahvediyor bende temizliği bitiremiyorum çok pişman oldum bugünlere bıraktığım için daha erken yapmalıydım :face_holding_back_tears: doğum kolaylığı olur diye düşündüm ama çok zor geliyor

2 Beğeni

Arkadaşım da bir iki hafta öndeydi sadece doğum yaptı yeni. Onu görünce direk valiz hazırladım nolur nolmaz diye :joy: tam kapanmasa da aşağı yukarı hazır sayılır

2 Beğeni

Evet ya rabbim yardımcımız olsun inşallah :expressionless:

2 Beğeni

Bende seninle konuştuktan sonra basladim hepsini yıkadım bebek elbiselerini sonra ütü yapacam cantaya koyacam beşikte pazar günü alirim artik ne olur ne olmaz

2 Beğeni

Aynen aynen koy çantaya hazırda dursun en azındsn kafan rahat eder :hatching_chick:

2 Beğeni