Hafta, ay karışıyor

Sevgili annişler benim sorum şu ben 17+1 haftalığım yani bu 18. Hafta oluyor dimi? Birde artık 4.ay bitti 5. Aydan gün almış oluyoruz dimi?

2 Beğeni

Zaman çok hızlı geçsin bir an önce 5. Ay olsun istiyorsunuz :grin:
Ben de öyleydim.
Doktor sorduğu zaman 17+1 dersiniz
Bizden biri sorunda 18 haftalık dersiniz
:heart_eyes:

1 Beğeni

Teşekkür ederim @Cansu cum :hugs:

2 Beğeni

Evet 18 çi haftaya 1 gundur giriş yapşmisin.
.:smiling_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederim @Sevane18

1 Beğeni

Bende bu sorunu çok yaşıyorum hesaplıyorum kafama göre millet sorunca söylüyorum doktora gidiyorum doktor bu kadarlık diyor benim hesaplandığımda az çıkıyor o yüzden artık ay değil hafta söylüyorum canım

Neden oyle ki? doktor dedigi gibi benim hesabımda aynı çıkıyor

Bir ara gittim 13 haftalık hamileydim 2 haftayı çıkarsan dolu dolu şu kadarlık hamilesin dediydi niye 2 haftayı çıkardı bilmiyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Çünkü ilk hafta regl haftası ikinci hafta yumurtlama. Regl den yaklaşık 3 hafta sonra tam olarak hamile oluyorsun ilk iki haftada ortada bebiş yok :wink:

1 Beğeni

Evet doğru diyorsun o yüzden bebegimin dogru gelişimi icin bende yunurtalamadan girdim uygulamaya :+1: @admin

Admin hanim doğru soyluyor,bende doktorum reglden hesaplasada ben yumurtadan hesap yapiyorum bebegimin gelisimini doğru bileyim diye.
Mesela doktorum reglden hesap etdigi icin bana.33+2 falan diyor.
Ama ben yumurtalamadan hesapliyorum diye daha 31+6 hamileyi :smiling_face_with_three_hearts:umarım anlata bildim arkadaşım . @afrikanın_gelini54

2 Beğeni