Bugün akşam ne yemek var
Tel şehriyeli çorba yaptım
Kısır ve ayran yoğurt çorbası yaptım ne kolaysa onu yapmaya calisiyom
Oh ellernize sağlık. Bende belen tava ve pirinç pilavı yaptım
Ellerinize sağlık
Belen tava tarifini yazar mısın? Bizde deneyelim
Teşekkür ederim sizinde ellerinize sağlık afiyet olsun
Hatay’a ait, çok lezzetli bir yemek Belen Tava
Peynirli yufka böreği ve şehriyeli tarhana çorbası
Teşekkür ederim sizinde elinize sağlık.
Çok hamarat hanımlarsınız ben henüz akşam yemeğime karar vermedim
*Kurufasulye
Tavuk çorbası
Pilav
Turşu
Tatli olarak un helvası
Un helvasini çok severim yuvarlayıp erittigim çikolataya badirip dolapta sogutuyordum dışı çıtır çikolata içi pamuk gibi helva oluyordu. Diyabetten dolayı tatlı olan herşeyi hayatımdan çıkarmak zorunda kaldım canım çok tatlı yiyecek cekiyor
Ah kiyamam su telefondan uzata bilsemde sana uzatabilsem anneannem de seker var onun cani istedi mi az pekmez ile tatlandirip veriyoruz nefsi körelsin diye cok zor bir durum
İnşallah gebelik şekeri dir kalıcı olmaz diye dua ediyorum Bim de şeker ilavesiz çikolata vardı dün dayanadim eşime almasını rica ettim 10 dk kala markete yetişip aldı sağolsun küçük 1 kare yedim
Benim arkadaşımda da çıktı gebelik şekeri dr diyet vermişti onu yapti oda cok tatli vs yoyen biri değil oldu mu oluyor ama cok şükür kalici değıldi geçti inşallah sende de gecer dikkat ediyorsun belli hic canini sıkma gebelikle beraber biter
Hem dikkat ediyorum hem insülin iğneleri kullanıyorum. Bende çok tatlı seven biri değildim gebelikte canım çok istiyor çikolata li sütlü tatlılar . Kızım için kendimi dizginliyorum
Anlıyorum seni canim doğumdan bir sure sonra acisini cikarirsin
İnşallah inşallah doktor zaten moralimi bozdu modun düştü