Günün menüsü🍀

Bugün akşam ne yemek var :innocent::smiling_face:

4 Beğeni

Tel şehriyeli çorba yaptım :yum:

4 Beğeni

Kısır ve ayran yoğurt çorbası yaptım ne kolaysa onu yapmaya calisiyom​:confused::person_shrugging:

5 Beğeni

Oh ellernize sağlık. Bende belen tava ve pirinç pilavı yaptım

4 Beğeni

Ellerinize sağlık​:four_leaf_clover::four_leaf_clover:

4 Beğeni

Belen tava :thinking: tarifini yazar mısın? Bizde deneyelim :hugs:

3 Beğeni

Teşekkür ederim sizinde ellerinize sağlık afiyet olsun :hibiscus::hibiscus:

2 Beğeni

Hatay’a ait, çok lezzetli bir yemek Belen Tava :heart_eyes:

3 Beğeni

Peynirli yufka böreği ve şehriyeli tarhana çorbası

3 Beğeni

Teşekkür ederim sizinde elinize sağlık.:star_struck:

2 Beğeni

Çok hamarat hanımlarsınız :star_struck: ben henüz akşam yemeğime karar vermedim

1 Beğeni

*Kurufasulye

Tavuk çorbası

Pilav

Turşu

Tatli olarak un helvası :hugs:

2 Beğeni

Un helvasini çok severim​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear: yuvarlayıp erittigim çikolataya badirip dolapta sogutuyordum dışı çıtır çikolata içi pamuk gibi helva oluyordu. Diyabetten dolayı tatlı olan herşeyi hayatımdan çıkarmak zorunda kaldım :smiling_face_with_tear: canım çok tatlı yiyecek cekiyor

3 Beğeni

Ah kiyamam su telefondan uzata bilsemde sana uzatabilsem anneannem de seker var onun cani istedi mi az pekmez ile tatlandirip veriyoruz nefsi körelsin diye cok zor bir durum​:pensive:

2 Beğeni

İnşallah gebelik şekeri dir kalıcı olmaz diye dua ediyorum :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::disappointed_relieved: Bim de şeker ilavesiz çikolata vardı dün dayanadim eşime almasını rica ettim 10 dk kala markete yetişip aldı sağolsun küçük 1 kare yedim :hibiscus:

2 Beğeni

Benim arkadaşımda da çıktı gebelik şekeri dr diyet vermişti onu yapti oda cok tatli vs yoyen biri değil oldu mu oluyor ama cok şükür kalici değıldi geçti inşallah sende de gecer dikkat ediyorsun belli hic canini sıkma gebelikle beraber biter​:heart::rose:

2 Beğeni

Hem dikkat ediyorum hem insülin iğneleri kullanıyorum. Bende çok tatlı seven biri değildim gebelikte canım çok istiyor çikolata li sütlü tatlılar . Kızım için kendimi dizginliyorum :expressionless::hibiscus:

3 Beğeni

Anlıyorum seni canim doğumdan bir sure sonra acisini cikarirsin :heart:

2 Beğeni

İnşallah inşallah doktor zaten moralimi bozdu modun düştü

2 Beğeni