26 haftalık gunde ne kadar tekme oldugunu saymam gerekıyor benım kızım bı hun tekmesını hıssedıyorum gun boyu dıger gun bı ıkı defa acna bıgun hıssedıyorum dıyer gun hısetmıyorum normalmı hıssetıgım hunde sabahtan baslıyor
Bebek bir gün içerisinde 100 ile 150 defa hareket eder. Fakat bu hareketlerin hepsi, annenin hissedebileceği şiddette olmaz. Gün içerisinde 15 ile 20 defa net hareketi hissetmek, bebeğin sağlıklı bir şekilde geliştiğini büyük oranda ifade etmektedir.
Ben bı hun hissediyorum bı hun bı ıkı defa anca neden acaba
Bazen hafif atıyorlar onları hissettmeyebiliriz canım çünkü gün içinde bizde hareketliyiz için rahat etmesi için bir fincan türk kahvesi için yanına bir çikolata veya tatlı yiyip sol tarafınıza yatın hissedersiniz bebişi
- Haftadayız hala hiss etmiyorum. Doktora gidince ultrasonda bile hareketsiz . Anlamadım neden ola bilir. Sakinmi ya çok sinir stresstenmi bilemedim
Ilk hamılelıgın ıse bende 23 haftaya kadar hıssededım kıloluda bı ınsanım ılk gebelıkte 22 haftadan sonra hafıf havıf hıssedersınız ben suan26+3 haftalık uygulamaya gore ve hareketlerını daha ıyı hıssedıyorum cıkolata ye tatlı bıseyler ye bı doktor soylemıstı detaylıya gırerken etı burcak ve ayran yememı soyledı sende oyle yap ama normal bu haftada hissedememek
Günü gününe uymuyor bazen çok hareketli bazen çok güçlü bazen çok narin Doktor sayman gerek demedigi sürece saymam çünkü insanı strese sokuyor atmadı attı mı bana mı öyle geldi normal mi dün bu kadar değildi bugün neden böyle bussuru soru