Güçlü hamişler

Merhaba hanımlar nasılsınız
Aranızda her işi kendisi (yardımsız) yapan hamişler burda mı?
İçimde bir güç var galiba, doğumun yaklaştı yardıma gelelim diyenleri reddediyorum.
Sizde durumlar nasıl?

4 Beğeni

Banada annem yardima geleyim dedi hayır istemiyorum iyiyim dedim.
Ben kendim yapmayı seviyorum işimi.
Allah ömür versin bir gün annem olmadigi zaman kendim ayakta durmayi bilmeliyim degilmi?.
O yüzden kendim yapiyorum islerimi.hâ cok yorulduysam eger,yemek yaptigimda ksristirmak zorunda oldugum yemeyi karistiramadigim zaman ,çünki elimde başka şey dogruyor oluyorum bulasik oluyor elim,o zaman esime sunu karistir diyorum o kadar.
Yoksa ksyinvalidem git annenlere orda kal nolur nolmaz falan sen iş yaparsan bebek gelir bilmem ne ,hayır istemiyorum dedim ben kendim idare edə biliyorum şükür .:pray::muscle:
Guzel soru olnuş @Cansu .
Bende merak ediyordum hep,

1 Beğeni

ben ağustosda doğum yapıcam annem gelicek ağustosda çok yoruluyorum ev işleri fln derken evde de yalnz kalmak beni geriyor açıkcası birşey olur diye endişelerim var o yüzden istiyorum annemin olmasını

2 Beğeni

Beneşimden filan yardım alıyorum valla çünkü daha 3,5 aylık olmama rağmen gerçekten odadan odaya geçerken bile nefes nefese kalıyorum bir masa hazırlayana kadar ecel terleri döküyorum resmen

3 Beğeni

O ayrı evet ,Bendede inşallah agustosda annem yanımda olacak cunki doğuma az kala risk almamak lazim sezeryan olacak anneler yani
Ayak üstə gezmek falan iş yapmak.
Bende iş yapiyorum kendim o yuzden sancılar basladi bende,Allah hayır etsin.
Sağ salim doguralim

1 Beğeni

Bende aynen öyleyim ama inanmiyorlar tenbelsin o yuzden diyorlar ama yemin ederim kipirdadigim gibi yoruluyorum

1 Beğeni

@Sona seni çok iyi anlayabiliyorum gerçekten başta daha 3,5 aylık ne kadar yorabilir ki insanı diyorsun ama gerçekten bir adım attığımda nefes nefes kalıyorum dışardan bakınca bile kalp atışlarım belli oluyor o dereceye geliyorum.

2 Beğeni

Kendi annem dısında bu durumu pek onemseyen yok annemede kıyamıyorum o yuzden her seyi kendim hallediyorum yıkadım ütüledim astım zorlu olanlar halledildi :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Sen yeni bir hayat dünyaya getirecek kadar güçlü bir kadınsın bunlar sana vız gelir tırıs gider :muscle::muscle: :grinning:

2 Beğeni

Iste bu en iyi yorum :smiling_face_with_three_hearts::rofl:

1 Beğeni

Hoş geldin bu arada, bizde seni bekliyorduk :face_with_hand_over_mouth:

Bende genel ev temizliğini kendim yapıyorum tabi yemeğide eşim tuvaleti yıkıyor su çok soğuk yıkayamıyorum sadece evde olursa arada yemek de yapıyor allah eşimden bin kere razı olsun ben eşimden razıyım allahda razı olsun :slightly_smiling_face:

Valla simdilik kendim yapiyorum tabiki arada annem ve edimde yapiyor illerleyen aylarda anneme birakırım diye dusunuyorum isleri yinede kendim de yapmaya calisirim