Guatr ilacı

Merhaba arkadaşlar benim guatr İlacım bitmiş Dün de nöbetçi eczanede bulamadık Bugün de pazar Eğer bir gün içmesem sizce bir sorun olur mu benim gibi guatr ilacı kullanan var mı aramızda Lütfen yardımcı olur musunuz.

2 Beğeni

Normalde ben guatr ilacı falan kullanmıyorum hamilelikte çıktı hamile olduğum için düzenli içiyorum bebeğim bir şey olmasın diye

Bende guatr ilacı içiyorum gebelikten beri bulabiliyosan nöbetçi eczaneden al bulamazsanda 1 günden birşey olmaz ama 2 .gün geçmesin derim

1 Beğeni

Guatra ilacı zaten aç karnına alınması gereken bir ilaç.Ben yıllardır kullanıyorum.1 günden bişey olmaz ama 2. Gün muhakkak al.Yoksa tsh yukselebiliyor.

1 Beğeni

Bu ilaç hakkında bilginiz varmı gittiğm doktorda Guatr testi yapacaz dedi her hamileye yapılır diye ben kabul etmedim. Yeni çıkmış galba çinkü önceden böylr bir test yoktu ben daha önce kadın doğum polikinliğinde sekreterlik yaptım bu testi hiç yapmadık

2 Beğeni

Kullandığınız ilacın adı nedir.Guatra testi nasıl oluyor tam bilmiyorum sanırım boyunda ultrasonla bakılıyor.Bana gebelikten önce ultrasonla bakıldığında kronik tiroid teşhisi konuldu.Benim hipotroidim var.İlac kullanmayın ca TSHim yükselir.Şuanda gebelikten dolayı yüksek çıktığı için 175+50 mg kullanıyorum.Guatra ilaçları sabah aç karnına alınıyor ve ilaç aldıktan 1 saat sonraya kadar bişey yemiyorsun.Bide geçen doktorum bu ilacı aldıktan 2 saat sonra başka ilaç al dedi.

1 Beğeni

Bende kullanıyorum şuan bende arada içmiyorum ama bişey olur mu acaba bı 2 defadan :pleading_face:

Bu gun alicagiz basim falan kotu dondu acaba ondan mı cubku daha once olmadı

Benim hamilikte cikti guatrin azalmis olabilir diye bende kan testi istedi onu anlamadim azaliyor mu ki

Bilgim yok bir suru test istedi orda cikmis

LEVOTiron ilacın ismi gebelik oncesi boyle bir şey yoktu hamile kalinca çıktı :unamused: yaşlilar gibi ilaclar iciyorum :smile:ömru hayatımda duzgun ilac içmeyen ben ilaçlarla geziyorum hamilelik ne kadar zor

Benimde 2 ci hamileliğimde çıktı guatır bende kullanıyorum düzenli kullanmaya özen gösterin arkadaşlar bebeğe çok zarar veriyor guatır

1 Beğeni

Bende levotrion kullanıyorum yıllardır.Gebelikte tiroit çok önemli.Test sonuçlarına göre iyotada başlayabilirler.Ben içinde iyot olan multivitamin kullanıyorum.Bu hormon ilaçlarını düzenli kullanmak çok önemli.Cunku hemen farkediyor kan tahlillerinde.Bide dediğim gibi kullanmaya özen göster canım.

1 Beğeni

Haklisin doktorda oyle dedi zaten

Doğru bende D3 vitamin kullaniyorum aksilik iste nibetci eczane bulamadik bu aksam arkadasim alip getirecek :blush:

1 Beğeni