Gripte hangi sıcak içecekler tüketilebilir

Günaydın kızlar… grip oldum ve bogazim agriyor öksürüyorum hangi sicak içecekleri içebilirim??

Doğru ve düzenli şekilde beslenmeye devam edin.C vitamini almaya özen gösterin (portakal,mandalina,brokoli vs…) Bol bol sıvı,bitki çayı ve ya meyve suyu tüketin.Geçmiş olsun.🪻

Ben ballı süt ve limonata tüketmiştim

Bitki cayi ve meyve suyu cok saglikli degil aslinda hamilelik doneminde. Bitki cayi tuketecekseniz hamilelerin tuketmesinde sakinca olmadigi bilinen bitki caylarini tercih edin, hangi tur bitki cayi ictiginiz onemli. Meyve sulari ise taze sıkılmış olsa dahi yuklu miktarda seker barindirir. Kontrollu tuketmekte fayda var her zaman :+1:

Ilık ballı süt iyi geliyordu bana

Ocak ayinda bir soğuk alginligi gecirdim, bugun yine hastayım. Burun akıntısi ve halsizlik asiri derecede moralimde bozuk. Endişeleniyorum bu durum bebeği etkilermi hastalik diye… 19+1 günlüğüz​:heart_hands: Rabbim herkesin saglikla kucağına almasını nasip etsin.

İnternette papatya cayi kusburnu cayı felan yaziyor hamilelerin kullanabildiği onlardan tuketiyorum

Ilık veya sıcak ballı, tarçınlı süt

Bol sıvı nane limon bana baya iyi geldi … ballı sütte icebilirsin lakin özür dileyerek söylüyorum fazlasiula balgam yapıyor sonrasında …birdekalin giyinip sıcak su torbasiyla güzelce terleyin derim . En doğal hastalığı böyle atlatabilirsiniz çok geçmiş olsun … birde boğaz en feksiyonunu yok etmek için turşu suyu içebilirsiniz :smiling_face_with_three_hearts:

ballı tarçınlı süt ve sıcak suya yarım limon sıkıp bol bol bol içiyordu iyi geliyordu bana