Grip için ne kullanabilirim 🙏

Grip oldum 3 gundur nefes alamıyorum kuru öksürükle beraber öksürdükce kasıklarımda agrı kasılma normal mı ve sırtıma göğsüme nefes acıcı mentollı krem sürdüm zararı olur mu

Geçmiş olsun :pleading_face:

O tarz kremler kullanmadan önce doktorunuza danışınız çünkü kana karışabilen kremler olabilir. Öksürük için ılık ballı süt deneyebilirsiniz, iyi geliyor. Burun tıkanıklığı için de soğuk buhar yapabilirsiniz

Teşekür ederim bugünlük yaptım artık umarım bı kerelıkden birşey olmaz :pleading_face:

1 Beğeni

Olmaz inşallah, korkmayın :blush:

1 Beğeni

Geçmiş olsun, bol portakal limon mandalina sıkıp posasıyla beraber için, vikis i de göğsünüze değil ayak altınıza sürüp pamuklu veya yün çorap giyin gece yatmadan önce daha faydasını görürsünüz, bir de bol ılık su için çok faydasını görürsünüz

Teşekür ederim hepsini denıcem :pray:

Bende gribim. En iyi burun açıcı kaynatılmış suya nane yağı damlatıp buharını solumak. Bol bol sıvı tüketin. Ayrıca limonlu su hemen toparlamanıza yardımcı olacaktır. Çok geçmiş olsun. RABBİM acil şifalar versin​:palms_up_together:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun kuru beyaz dutun kaynatıp suzup ıcmek öksürük için çok iyi geliyor ıkı gun içtim cok ıyı geldi sizde deneyin isterseniz :heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

ALLAH razı olsun denerim İNŞALLAH :cherry_blossom: