Kızlar kızım iki yaşında hamileligim zor geçiyor diye görümcem yanımızda kalıyor kızıma bakmakta yardımcı oluyor ama bazı davranışları canımı sıksa da eşim sürekli bir şey olmaz deyip gecistiriyor,dünden beri kızıma gözünü şaş yapmayı öğretmiş bı baktım kızımda sürekli gözlerini şaş yapıp duruyor her yapınca da görümcem gülüp keyif alıyor kızımı durdurmaya çalışsam da alışkanlık haline getirmis bunun kızımda kalıcı kalmasından korkuyorum sizce bir şey olur mu ya da bı zararı olur mu gorumcemi uyardım ama kızımda şuan oyun haline geldi bırakmıyor
Bisey olmaz korkma ama yapmasin
Her yaptığında güzelce uyarıyorum ama şuan devam ediyor kızarak söyleyince de inat eder diye kızmak da istemiyorum inşallah unutur ya
Ciddi ciddi zararlarından bahsedin. Yine devam ederse üstünde durmayın, görmezden gelin (Tabi görümcenizi de yapmaması için uyarın kesin bir dille). Siz görmezden geldikçe çocuk da kendiliğinden bırakacaktır çünkü bir süre sonra gözleri ağrıyacak şaşı yapmaktan
Bu yaş grubunda olumsuz bir şeyin çok üstünde durursanız üste çıkma iç güdüsüyle yapmaya devam ederler. Görmezden gelin
Bende çocukken yapardım bişey olmadı,sık sık yapmak isteyince göz ağrıyor yapmak olmuyor zaten
Bizim Ömer de emerken memelere zoom yapıyo şaşı şaşı bakıyor ömerrrr diyorum korkuyo eski haline dönüyo
Güzel bir dille anlattım baktım devam ediyor bende oralı olmuyorum yaptığı an baska bir işle meşgul olmaya çalışıyorum ilgilenmiyorum kendi kendine yapıp duruyor gorumcemle bu konuyu ciddi anlamda konuşuyorum ama sağolsun o bitince başka bir şey öğretmiş oluyor ne kadar uyarsam da görmediğim an baska bir şeyle karşılaşıyorum
Bizimki de pes eder umarım
Ömer şimdiden başlamış
@afrikanın_gelini54 Hahahaha yaa canım çok güldüm zoom yapıyor hahahah
Bir yere odaklanınca öyle oluyor kız ,çocuğu suçlama şurda