Google Meet Toplanma Konusu

Merhaba arkadaşlar

Haftalık yapacağımız Google Meet görüntülü görüşme toplanmasında her hafta yeni bir konu belirleyip o konu üzerinden sohbet edip soruları cevaplamak istiyoruz. Siz ne dersiniz ?

Hem kuru kuruya sohbet etmemiş oluruz hem de bilgilerimizi paylaşırız.

Bu hafta hangi konu hakkında konuşalım ? Fikirleri alalım :star_struck:

Geçen haftaki görüşme harikaydı, umarım bu hafta daha çok kişiyle yüz yüze görüşme fırsatımız olur :ribbon:

Mucize Anne sizlerle bir aile oldu :heart:

@NURAN :orange_heart:

• Bebeklerin uyku düzeni hakkında
  • Bebeklerin gazı hakkında
0 oylayan

Harika bi fikir :heart_eyes: hem yeni anne olanlar yada olacak olanlar tecrübeli annelerin fikirlerinden faydalanabilir cok güzel olur :heart:

Kesinlikle öyle :heart:

Görüşmelere katılamasam da fikir vermek açısından,lohusa bunalımı hakkında konuşabilirsiniz. Hem böylece yeni doğum yapan anneler yalnız olmadığını, benzer süreçlerin herkes tarafından yaşandığını ve geçici olduğunu sizlerin tecrübeleriyle daha iyi anlayabilirler​:cherry_blossom:

Güzel bir fikir. Yeni doğum yapmış annelerimize de iyi olur. Keşke katılsan :pray::smiley::star_struck:

Sizler için de iyi olur aslında, hem içinizi dökersiniz birbirinize hem de birbirinize destek olabilirsiniz​:blush: Haftaya yapılacaksa belki bir ihtimal katılabilirim, eğer kendimi ayarlayabilirsem​:smiling_face_with_three_hearts:

Beklenirsiniz efenim :star_struck:

Duygu çok güzel düşünmüşsün

Arada da olsa faydam oluyorsa ne mutlu bana​:smiling_face_with_three_hearts::heart:

Herşey okeyde ben konuşmağa utanıyorum biraz ya :smiling_face_with_tear: Siz konuşursunuz ben dinlerim olmazmı? :sweat_smile:

Emin ol utanırım diyen herkes çok rahat konuştu :rofl::rofl::joy::joy:

Dinlemek yok sadece, sesini de duyacağız :joy:

Yine süper bir kadınlar toplanması bizi bekliyor bu hafta da :smile::partying_face:

Önceliğimiz hamişler olduğu için hamilelerin konuşmak istediği ya da sormak istediği sorularla ilgili bir konu belirleyelim bu hafta. Önümüzdeki hafta da lohusalarla ilgili bir konu belirleriz.

Hadi konuya karar verelim :partying_face:

Bebeğe alışma süreci bence güzel bi konu olur

Hamilelik için mi dedin ?

Doğumdan sonra hamilelerin ilgineceği bi konu bebek eve geldikten sonra neler değişiyor fiziken ruhen uykukardan uyanılıyormu bebeğin ağlaması sorunları problemleri nasıl düzene biniyor emzirme konusu