Göğüsten sıvı akıntı gelmesi

Merhaba hanımlar​:pray:t2: gebeliğimin 26. Haftasındayım. Dün bir göğsümden sıvı berrak kıvamda 2 damla, su gibi akıntı geldi. Aynı durum başına gelen oldu mu?

1 Beğeni

Göğüsler artık yavaş yavaş gelecek misafirine hazırlanıyor. O yüzden bu tür akıntılar gayet doğal ve normal.

2 Beğeni

Bilgi için çok teşekkür ederim :pray:t2:sıvı, su gibiydi . Devamıda gelmedi görünce biraz şaşırdım

1 Beğeni

Kadından kadına değişmekle birlikte su gibi, açık sarı renkte, daha yoğun gibi görülebiliyor.

Benimki 13. Haftadan beri şeffaf renkte bir sıvı geliyor o sütmüş yani bilmiyorum bebek emdikçe düzelicek heralde

Benim dün oldu, bugün olmadı. Sizin süreklimi geliyor

1 Beğeni

Yani ilk başlarda çok sürekli değildi ama şu an geliyo sıkmıyorum göğüs pedi koyuyorum çünki bebeğin ilk ağız sütü olduğu için çok kıymetli :blush:

1 Beğeni

Göğus pedi koyup normal yaşama devam etmek gerekiyormuş

1 Beğeni

Herhalde yapıcak başka bir şeyim yok​:see_no_evil:

Çok normal

Göğüsler sütlenmeye başlıyor ve bebişe hazırlanıyorlar :star_struck:

Sıkmayın. Akmaya devam ederse göğüs pedi koyabilirsiniz

1 Beğeni

Şuan eskiye göre çok farklılar :smiling_face:

Sıkamıyorum istesem de :see_no_evil:

1 Beğeni

Meraba hanımlar kızımda bende de olmuştu bende annem e sordum hatta kayın validem şaşırdı bebeğim in sütünün bol olduğunu söylemişti elinizden geldiğince dikkat edin emzirirken kimsenin yanında emzirmeyin doğduğunda inşallah nazar olmasın​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Maşallah ben kızıma asla mama icirmedim bol bol yetti çoğu zaman da gögüs ağrısından duramıyordumm sütümü ağaç dibine dökerdim

1 Beğeni