Merhaba hanımlar gebeliğimin 26. Haftasındayım. Dün bir göğsümden sıvı berrak kıvamda 2 damla, su gibi akıntı geldi. Aynı durum başına gelen oldu mu?
Göğüsler artık yavaş yavaş gelecek misafirine hazırlanıyor. O yüzden bu tür akıntılar gayet doğal ve normal.
Bilgi için çok teşekkür ederim sıvı, su gibiydi . Devamıda gelmedi görünce biraz şaşırdım
Kadından kadına değişmekle birlikte su gibi, açık sarı renkte, daha yoğun gibi görülebiliyor.
Benimki 13. Haftadan beri şeffaf renkte bir sıvı geliyor o sütmüş yani bilmiyorum bebek emdikçe düzelicek heralde
Benim dün oldu, bugün olmadı. Sizin süreklimi geliyor
Yani ilk başlarda çok sürekli değildi ama şu an geliyo sıkmıyorum göğüs pedi koyuyorum çünki bebeğin ilk ağız sütü olduğu için çok kıymetli
Göğus pedi koyup normal yaşama devam etmek gerekiyormuş
Herhalde yapıcak başka bir şeyim yok
Çok normal
Göğüsler sütlenmeye başlıyor ve bebişe hazırlanıyorlar
Sıkmayın. Akmaya devam ederse göğüs pedi koyabilirsiniz
Şuan eskiye göre çok farklılar
Sıkamıyorum istesem de
Meraba hanımlar kızımda bende de olmuştu bende annem e sordum hatta kayın validem şaşırdı bebeğim in sütünün bol olduğunu söylemişti elinizden geldiğince dikkat edin emzirirken kimsenin yanında emzirmeyin doğduğunda inşallah nazar olmasın
Maşallah ben kızıma asla mama icirmedim bol bol yetti çoğu zaman da gögüs ağrısından duramıyordumm sütümü ağaç dibine dökerdim