Göğüste kaşıntı

Merhaba güzel anneler :hugs: iki gündür göğüs uclarimda kahverengi kısmı pul pul dökülüyor bu neden olabilir 28 haftaligim

2 Beğeni

Bende de ayni oldu canim kurumaya basladi hhata şu sıralar bnde gögüs ucu kremini kullnmaya başladim ve gögüs büyudukce ce genisledikce kaşinti olur

2 Beğeni

Hmm anladım canım teşekkür ederim o kahverengi kısmı camasirda görünce korktum biraz inşallah önemli bir şey değildir :hugs::smiling_face_with_three_hearts: sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah :blush::rose:

2 Beğeni

Amin inşallah canım :smiling_face_with_three_hearts: kontrole gidince bi doktoruna danıs canim bol su tüket vücudumuz cok hassaslasabiliyo bu dönemde

2 Beğeni

Cumartesi günü randevum var Allah nasip ederse :blush: bebeği görünce herşeyi unutuyorum ben tavsiyen için teşekkür ederim bu arada sen kaç haftalık hamilesin :hugs:

1 Beğeni

Doğumunuz yaklaştığı için göğüsleriniz hassasiyet göstermiş. Göğüs ucu kremiyle nemlendirin

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :hugs:

1 Beğeni

35 haftaligim canim ben az kaldi bklm hayrlisiyla kucagmiza alalim

2 Beğeni

Benimde şu aralar kaşıntım başladı bende lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum

3 Beğeni

Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

2 Beğeni

Benimde öyle canım birde afedersin sizlamasinda başladı ara ara oluyor. Eczaneden mi alınıyor o krem

3 Beğeni

Eczanede de var internette var çok iyi geliyor benimki bugün başladı az bi şey elimle ısıtıp sürdüm iyi geldi

1 Beğeni

Sağol canım son aylarimizdayiz kullanırsak belki emzirme döneminde de sorun yaşamayız teşekkür ederim tavsiyen için

3 Beğeni

Rica ederim ben kullanmaya başlıcaktım göğüs uçları yumuşasın emzirirsem yara olmasın diye ağrılar hatırlattı kullanmam gerektiğini :grin:

3 Beğeni

Ben incia göğüs ucu kremi kullandım

2 Beğeni

Teşekkür ederim bende alıp kullanacağım :blush: