Merhaba güzel anneler iki gündür göğüs uclarimda kahverengi kısmı pul pul dökülüyor bu neden olabilir 28 haftaligim
Bende de ayni oldu canim kurumaya basladi hhata şu sıralar bnde gögüs ucu kremini kullnmaya başladim ve gögüs büyudukce ce genisledikce kaşinti olur
Hmm anladım canım teşekkür ederim o kahverengi kısmı camasirda görünce korktum biraz inşallah önemli bir şey değildir sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah
Amin inşallah canım kontrole gidince bi doktoruna danıs canim bol su tüket vücudumuz cok hassaslasabiliyo bu dönemde
Cumartesi günü randevum var Allah nasip ederse bebeği görünce herşeyi unutuyorum ben tavsiyen için teşekkür ederim bu arada sen kaç haftalık hamilesin
Doğumunuz yaklaştığı için göğüsleriniz hassasiyet göstermiş. Göğüs ucu kremiyle nemlendirin
Çok teşekkür ederim
35 haftaligim canim ben az kaldi bklm hayrlisiyla kucagmiza alalim
Benimde şu aralar kaşıntım başladı bende lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Benimde öyle canım birde afedersin sizlamasinda başladı ara ara oluyor. Eczaneden mi alınıyor o krem
Eczanede de var internette var çok iyi geliyor benimki bugün başladı az bi şey elimle ısıtıp sürdüm iyi geldi
Sağol canım son aylarimizdayiz kullanırsak belki emzirme döneminde de sorun yaşamayız teşekkür ederim tavsiyen için
Rica ederim ben kullanmaya başlıcaktım göğüs uçları yumuşasın emzirirsem yara olmasın diye ağrılar hatırlattı kullanmam gerektiğini
Ben incia göğüs ucu kremi kullandım
Teşekkür ederim bende alıp kullanacağım