Arkadaşlar göğüsler buyuyor malum.sizde göğüslerinizi catladimi?kaç haftalikken catladı?
Bende 22 hafta+0 göğüslerim fena çatlak çatlak olmuş.Bir bilgisi olan varmı .catlaklar yok olacakmi kendiliginden?ilk gebeligi olanlar daha iyi bilir.
Sürekli nemlendirdiğim için galiba, ilk gebeliğimde de şimdikinde de olmadı canım
Garip,bende bütün bacak ulug her yerimde çatlak var yani.bir tane kollarım sağ kalmış
Bende de henüz yok her akşam ve sabah nemlendiriyorum birde duş aldıktan sonra aksatmamak lazım
Bende valla 3 aya gectik gouslerimin ici sert ama hic bir buyume yok.Ben vazelin surucem
Ben göğüslerim küçük nasılsa diye önemsemedim bide karnıma yoğunlaştım bir gecede çatladılar resmen. Bir kaç hafta sonra da karnımda başladı çatlaklarım. Nemlendirmek işe yaramadı bende. Oğlumun hatırası deyip bağrıma basacağım artık onları Çatlak giderdiğini vaad eden ürünler var ama emzirmede falan kullanılmıyor hiç biri…
@Esma Ben genetikliğin de etkili olduğunu düşünüyorum evet. Kimisi sizin gibi ne kullansa da yine çatlıyor maalesef ama buna da oğlumun hatırası diyip olumlu bakmanıza hayran kaldım Bende de hızlı kilo almaktan galiba kalça bölgemde biraz selülit oluştu ama hiç takmıyorum. Eşimden başka gören yok nasılsa diyip geçiyorum
Bende buyudugunu sanmiyorum ama çatlamış ya
Ben karin catlaklarimi gordugumde ovunuyorum,Hamileyim catlaklarimi olusdu karnım buyuyor diye catlamislar diyorum
Çünkü aynısını bende anneme bırakmışım benim de hoşuma giderdi annemin öyle söylemesi Elimden geleni yaptım kaç kutu vücut yağı, nemlendirici bitirdim ama işe yaramadı. Olmasaydı daha güzel olurdu tabiki ama varlar Onları sevip, kabul edip, kucaklayalım Ve evet haklısın eşler cidden yardımcı olabiliyor kabullenme tarafında. Bende o bakımdan sorun ettim görselde sıkıntı var çünkü ama sen benim çocuğumu taşıyorsun keyfi birşey değil bu deyince daha da rahatladım
@Esma Aynı fikirdeyim