Göğüsde şişlik

Hayirli aksamlar 2 gundur kafami kurcalayan bi durum var gebeligimin 17. Haftasindayim sag göğsümde koltuk alti hizasina dogru misket buyuklugunde bi sertlik.olusdu sali gunu kontrole gitcem ama zaman var daha korktum.biraz sut bezesi.faln olabilirmiki etrafada sormak istemedim korkmayim diye bilgisi olan varmi

1 Beğeni

Merhabalar. Doktorunuz daha iyi bilir. Ben de merak ettim :thinking:

Benim vardı biyopsi yapıldı temiz çıktı. Elinizin altında zeytin çekirdeği kadarsa ve hareket ediyorsa endişe etmeyin. Kötü bir şey olsa ağrisından duramazdınız

2 Beğeni

İnslah korkuttu bi sali gunu gidecegim bklim ne diyckler :thinking:

1 Beğeni

Bekliyoruz haberlerinizi :blush:

Peki bişey sorucam elif ilk gebeliğinmi daha önce dogum yaptinmi ve cocugu ne kadar emzirdin

Ilk gebeligim deyil nasip.olursa bu 4. Bebegim olucak ortancam emmedi diyerleri emdi ama sag göğsümü emmediler sut gelmiyodu pek ondan

Daha onceye dayali mastit yani sut damar tıkanıklığı yaşamiş olsbilirsin şuanda da ploraktin hormonu aktif halde olduğu için orda bi sişkinlik apse olmuş olabilir cogunluk onu cerqhhi yöntemle boşaltirlar ama sana şuan bi mudahale yaparmi bilmiyorum grbelikten dolayi ben öyle oluyordum doğum yaptiktan sonra sık sık cerahi yöntemle boşalttilar hep

Sana tavsiyrm dogumdan 2 ay once genel ceraha mutlaka görün baksinlar

1 Beğeni

Tamm dediginizi yapacagim sali gunu kontrolum var doktorumada danisacagim inslah ben biraz panigim beni rahatlattiniz tesekkur ederim aklima.en kotusu gelir hep​:frowning:

1 Beğeni