Kızlar affınıza sığınarak söylüyor öncelikle. Bu benm 2 ci gebeliğim ve sol göğüs ucu içeri giriyor önceki doğumda hastane elektrikli göğüs pompası takarak çıkarmaya çalıştılar çıkardılar çıkıyor dışarıya ama geriye tekrar gidiyor yani göğüs ucu içeri dönük. Dr damarı kısa ondan olabilir demişti. Hic tutmadı bebeğim sıkarak sütü biberon da verdim ama zorlandım üşendim bazen. Şimdi ikiciye 25 haftalık hamileyim acaba evde yapabileceğim şimdiden ucu çıkarmak için ne yapmam gerekiyor tavsiyeniz varmı anneler başına böyle durm olan varmı ve tanık olan çaresini bilen bilgi verir mi
Benim annem anlatırdı… Annemde aynıymış. Bir göğsünden hiçbir çocuğunu emzirememis.
Enjektör ile her emzirme öncesi çıkartmalısınız bir süre sonra meme de alışıyor bebek eskisi kadar zorlanmıyor
Lansinoh’un meme ucu çıkartmak için şöyle bir ürünü var bir de meme ucuna sanki vida çevirir gibi masaj yapıp meme ucunu uyardınız mı daha önceki bebeğinizde?
Canım bunu kızımda almıştım hiç fayda etmedu enjektör ile çıkıyor ama geri içeri dönüyor ağrıyor hep sağanak biberon ile verdim. Ama bu bebeğimde biraz zorlarım enjektör ile çekip bebek tutması için ısrar etmeye çalışırm .
1 Beğeni
Evt enjektör çok kuvvetli çektiği içn almam gerek bulunsn doğumdan önce uğraşamam korkuyorum enfeksiyon yol açarım diye