Emzirme sürecinde ilk bebeğimde göğüs ucum yara olmuştu kanıyordu hatta o şekilde emzirdim emzirirken boynuma kramp giriyordu öyle bir acıydı ki üzerinden 5 yıl geçti şimdi hamileyim 7. Ayimdayim ama sanki yine göğüs ucum acıyacak gbi geliyor daha şimdiden kuruluk olmaya başladı göğüs ucumda hassaslasti iyice ne kullanabilirim şimdiden kullanmaya başlasam mi lansinoh ilk bebeğimde fayda etmemişti saf lanolin varmış koyun kuyruk yağından yapılan saf bir krem ondada koku oluyor vs diye yazmışlar yorumlara bilginiz var mı bilgilendirirseniz çok mutlu olurum simdiden kullanmak istiyorum nemlendirmek için
Hamileliğiniz 7 inci ayindaysaniz şimdiden kullanmaya başlayabilirsiniz gümüş kapak kullanmak etkili olacaktır ama göğüs ucu kremine şimdiden başlamanız daha iyi olacak bı kere yara olduğu zaman kolay kolay düzelme yasamiyosunuz malesef bende ilk zamanlar değil ama son zamanlarda bunu yaşadım en sonu 20 aylıkken de kesmek durumunda kaldım küçük bebeği yonetemiyosunda malesef
Teşekkür ederim kullandığınız bir krem var mıydı lansinoh dışında
Kantaron yağı kullandım cok iyi geldi çok güzel yumuşattı
Teşekkür ederim deneyecegim
Merhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 5 çocuğum var hepsinde bunu yaşadım erken krem sürsem bile yara oldu ama size şu tavsiyede bulunayım meme ucunuz çok yara olunca teramicn yara kremi ve aynı marka göz kremini alın çok yara oluşursa emzirme yerine krem sürüp sağım yapın 1 hafta içinde iyileşiyor sonra emzirdim ve boşuna acı çektiğimi anladım şükür öyle geçti ucuna süreceğiniz her krem sadece nemlendiriyor çok hava almasına dikkat edin
Teşekkür ederim benimde ikinci hamileliğim doktor vs bu şekilde söyleyip o bölgenin nemli kalmasını önerdikleri için söyledim canım
Bu şekilde E vitamini al kullan tavsiye ederim. İğneyle delip göğüs ucuna sürüyorsun doğum sonrası yara olursa o zaman da kullanabilirsin. @Rumeysa13 ![]()
Marka vs var mi acaba doğum öncesi kullanayım değil mi emzirme döneminde yıkamak mi gerekiyor
Faydası oluyor mu yara olmasını engelliyor mu şimdiden sanki kuru ve çatlak oluşmaya başlıyor gbi tam üç kısımlarında
Çok teşekkür ederim bu yara çok zor bsy gerçekten şimdiden kuruluk var o yüzden göğüs yapısıyla da alakalı sanırım yinede şimdiden başlayayım diye düşündüm
Evet dene mutlaka Allahın izniyle faydasını görürsün. ![]()