Merhaba kızlar 34+3 hamileyim bazı sosyal medya fenomenlerinden gördüğüm kadarıyla gebelikte yani doğumdan önce göğüs ucu yarası olmasın diye bir krem kullanıyor ve memnun kalmışlar lansinoh diye bir krem siz kullandınız mı gerçekten etkisi var mı
Doğumdan sonra yaklaşık 1 ay göğüs ucu yarası çektim… sadece lansinoh ise yaradı…
Doğumdan önce kullandınız mı gebelikte
Kullanmadım ama kullanmak gerekiyormuş herkes öyle diyor…
Aynen bende daha doğuma varken alayım diyorum doktorun biri söylüyordu yarayı önlemek kolay ama yara olan bir yeri iyileştrimek zor diye öncesinde önlem almak gerekiyormuş o da bu kremi tavsiye ediyordu
Benim bir göğsüm iki yerden yarilmisti… ağlaya ağlaya emziriyordum… birçok yağ ve birkaç krem denedim ama hiçbiri lansinoh gibi fayda etmedi… hatta belki işe yaramazsa diye küçük boy olanı almıştım… keşke büyük alsaymisim
Ben tavsiye uzerine 3 haftadır madecassol krem sürüp gümüş kapak takiyorum ustune gunde 2 saat. Doğumdan sonra lansinoh krem ile devam edeceğim. Madecassol kremin hucre yenileme özelliği ve iyi bir nemlendirmesi var. Emzirirken tercih edilmese de öncesinde kullanmanın yararını cok görmüş arkadaşlarım.
Anladım çok geçmiş olsun
Benimde ilk dogumda yara olmustu lansinoh fayda etmemisti bana. Gamastan pomat var onu kullanmistim o iyi gelmisti. Bide zeytinyagi surup ustune streç kapatmak o da cok iyi geliyor . Amaç nemli tutup çatlayıp yarilmasini onlemek. Bide kantaron yagi oneriyorlar
Ben daha 32 haftalık hamileyim yaklaşık iki haftadır kullanıyorum ben her duştan sonra sürüyorum. Eltim vermişti yarım, sonra alışverişte bitane de ben aldım.kendime onu da doğumdan sonra kullanmaya baslicam. Doğumdan önce başka dedi herkes bana da
Lansinoh kullanmanı Önerirm benimde 34 haftadan beri çatladı uçları ve artık ağrıyır azar azar her iki ucuda sürmeye başla hergün biraz daha düzelir. Ben biraz geç kaldım şuan 36 haftama yeni girdim fakat 3 gündür kullanıyorum daha iyi uçları
Doğumdan önce gamastan diye bi krem doğumdan sonra lansinoh diye bi kremi öneriyor lar
Evet ağrı yok ama göğüs ucunda çatlaklarım olmuş bile
Benim sag göğüs ucunda bildiğiniz kabuklanma olmuş uçuk çıkar kabuklanir ya o tarz.Bende krem sürerken bı sertlik hissetmiştim.Sonraki sürüşümde o kabuklanmalarn parça parça elime geldiğini farkettim çok garipti içim giciklaniyo hatırladıkça.O yüzden doğumdan bı ay kadar önce kullanmaya başlamakta fayda var.Gogus ucu hassaslasiyo bazen kıyafet giyip çıkarırken kenarından kanadigini kizardgini farkediyodum krem sürdükten sonra olmadı.Gogus ucunuz ekstra çıkıksa bı de şart bence.Ben incia kullanıyorum doğal içerikli.
Göğüs ucum hiç yok da bende işte yine de yara olmasın diye sürüyorum yoksa ortada bir uc yok
Nasıl yok yani bnmmkide içine giriyor bazen düz oluyo ama sonra oynadıkça biraz çıkıyor
Çoğunlukla benimki de düz işte dediğin gibi üşüdügum zaman kendim elledigim zaman bi de afedersin eşim ilgilendiği zaman uçları çıkıyor.
Lansinoh gereksiz derecede pahalı. İki gram şey 400lira. Ben onun yerine incia marka tercih ettim indirimde üç tane birden aldım. Gayet uzun süre nemli tutuyor ve kokusu tadı yok tamamen bitkisel. Başka bir krem daha keşfettim şimdi ondan da alıcam yedek, doğumdan önce onu kullanıcam sonra incia