Göğüs ucu kremi

Merhaba sevgili anneler göğüs ucu kremi olarak hangi markayi önerirsiniz

2 Beğeni

Lansinoh öneriyor çoğu anne ve ben meme ucu kremini doğum yapmadan bir ay kadar önce kullanılması gerektiğini duydum

2 Beğeni

Lansinoh öneriyorum ben de ama en etkili şeyin anne sütü olduğunu bu bebeğimde öğrendim :blush:

2 Beğeni

İncia ve anne sütü kullandım. Düzensiz kullanmama rağmen hızlı iyileşme sağladı :blush:

3 Beğeni

Lierac güzel nemlendiriyor bütün vücuduma onu uyguluyorum çatlaklıklar için vermişti doktorum lansinoh yapısı benim hoşuma gitmedi

3 Beğeni

Anne sütü nasil etkili catlaklara tam olarak anlayamadım

2 Beğeni

Her emzirmeden sonra gelen sütünüzden bir miktar göğüs ucunuza sürdüğünüz zaman o da fayda ediyor. Anne sütü vitaminlerle dolu, biliyorsunuz. Doğal şifa kaynağı diyebiliriz :blush: @Gebe

3 Beğeni

Çatlaklara faydalı mı bilmiyorum ama meme ucu yarasına iyi geldi :blush:

2 Beğeni

Bu güzel bilgi icin teşekkür ederim anne sütünü sürdükten sonra extradan lansimoh kremi surmeye ihtiyac duydunuz mu ?

2 Beğeni

Daha çok etki etsin diye ben üstüne incia meme ucu kremi sürdüm

2 Beğeni

Peki oyleyse bende deneyim teşekkür ederim

1 Beğeni

Ben sürmedim

Anladım bende icerigini arastirip deneyecegim

2 Beğeni

İncia içeriği temiz :innocent:

2 Beğeni

İki ay önce doğum yaptım ve doğumdan hemen sonra göğüslerim inanılmaz yara oldu. Yara olduktan sonra hiç bişey şıp diye iyileştirmiyor tabiki :grinning: ben lansinoh almıştım ve düzenli olarak her emzirmeden sonra sürdüm inanılmaz fayda etti ve yaralar iyileşti. Şimdi bazen tekrar yara olacak gibi oluyor hemen sürüyorum ve geçiriyo. O yüzden lansinohu tavsiye ederim

4 Beğeni

Benim göğüs ucum 2 çi gunumde cok yara olmuştu emzirince cok acı cekiyordum.hic bir krem surmedim.

Her emzirdigimde kendi sutumle ıslatdım. Duş aldikdan sonra yara olan yerler suyla yikanip gitmişdi.

@Gebe :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ben de böyle yapmıştım, ek krem kullanmama gerek kalmamıştı

3 Beğeni

Teşekkür ederim sevgili güzel anneler bende lansinoh gogus ucu kremi aldim bakalim bizi de neler bekliyor sevgilerimle

2 Beğeni