Merhaba sevgili anneler göğüs ucu kremi olarak hangi markayi önerirsiniz
Lansinoh öneriyor çoğu anne ve ben meme ucu kremini doğum yapmadan bir ay kadar önce kullanılması gerektiğini duydum
Lansinoh öneriyorum ben de ama en etkili şeyin anne sütü olduğunu bu bebeğimde öğrendim
İncia ve anne sütü kullandım. Düzensiz kullanmama rağmen hızlı iyileşme sağladı
Lierac güzel nemlendiriyor bütün vücuduma onu uyguluyorum çatlaklıklar için vermişti doktorum lansinoh yapısı benim hoşuma gitmedi
Anne sütü nasil etkili catlaklara tam olarak anlayamadım
Her emzirmeden sonra gelen sütünüzden bir miktar göğüs ucunuza sürdüğünüz zaman o da fayda ediyor. Anne sütü vitaminlerle dolu, biliyorsunuz. Doğal şifa kaynağı diyebiliriz @Gebe
Çatlaklara faydalı mı bilmiyorum ama meme ucu yarasına iyi geldi
Bu güzel bilgi icin teşekkür ederim anne sütünü sürdükten sonra extradan lansimoh kremi surmeye ihtiyac duydunuz mu ?
Daha çok etki etsin diye ben üstüne incia meme ucu kremi sürdüm
Peki oyleyse bende deneyim teşekkür ederim
Ben sürmedim
Anladım bende icerigini arastirip deneyecegim
İncia içeriği temiz
İki ay önce doğum yaptım ve doğumdan hemen sonra göğüslerim inanılmaz yara oldu. Yara olduktan sonra hiç bişey şıp diye iyileştirmiyor tabiki ben lansinoh almıştım ve düzenli olarak her emzirmeden sonra sürdüm inanılmaz fayda etti ve yaralar iyileşti. Şimdi bazen tekrar yara olacak gibi oluyor hemen sürüyorum ve geçiriyo. O yüzden lansinohu tavsiye ederim
Benim göğüs ucum 2 çi gunumde cok yara olmuştu emzirince cok acı cekiyordum.hic bir krem surmedim.
Her emzirdigimde kendi sutumle ıslatdım. Duş aldikdan sonra yara olan yerler suyla yikanip gitmişdi.
Ben de böyle yapmıştım, ek krem kullanmama gerek kalmamıştı
Teşekkür ederim sevgili güzel anneler bende lansinoh gogus ucu kremi aldim bakalim bizi de neler bekliyor sevgilerimle