Göğüs ucu kremi

Merhaba hanımlar. Ben temiz içerikli olduğu için

Bu markanın göğüs ucu kremini aldım. Daha önce kullanan duyan varmı etkisini. Ben yorumlarda baya övdükleri için bi şans vermek istedim açıkcası.
Bir de göğüs ucu kremini doğumdan önce kullanmaya başlamalısın diyolar. Sebebi ne ne kadar önce kullanmalıyım?

2 Beğeni

İyi günlerde kullanın arkadaşım :star_struck:
Ben incia göğüs kremi aldım ne zaman kullanalım diye okulda ebe hoca sordum. Doğumdan sonra dedi :unamused:
Ben de bir çok anneden keşke doğumdan önce kullansaydım diyenleri duydum.
Bence şimdi kullanmaya başlamalısınız

2 Beğeni

Teşekkür ederim​:cherry_blossom::heart_eyes: ne olacakki zaten pişman olmaktansa bencede şimdi başlamalıyım. Doğal içeriği zaten bi zararı olacağını sanmıyorum.

2 Beğeni

@Cansu benim komşumda şuan hamile 6.ayında sanırsam ve göğüs ucu yarıldı şuan erkenden kullanmak daha iyi galiba eğer hassas cildiniz varsa daha çabuk çatlama yarılma olabiliyor çünkü.

3 Beğeni

33.Haftadayım henüz çatlama yok ama sence kullanmaya başlamalı mıyım? Çok hassas bir cildim var.
Ne kadar sıklıkta kullanmak gerekir

1 Beğeni

Kişiden kişiye değişiyor galiba bu durum @cans istersen bi doktorunada danış daha iyi olur çünlü süt oluşumuna fikan bir zararı var mıdır bilemiyorum. Benimde cildim çol hassas ve vücudumda gün içinde aşırı şişkinlik oluyor diye mesela ben çatlak kremini kullanmaya başlayacağım gelince kremlerim.

1 Beğeni

@MucizeTeyze meme ucu bakım kremini ne zaman kullanmaya başlamam uygun olur

1 Beğeni

MucizeTeyze, Merhabalar. Göğüs ucu bakım kremini hamileliğin son 3 ayında düzenli kullanmaya başlarsanız iyi olur. Çünkü doğuma yaklaştıkça meme uçları hassasiyet kazanabilir. Ancak her anne adayının hassasiyet durumu farklı olabilir. Yalnız kremin emilimi için iyi bir masaj yapmak önemli. Kremleri çok sık veya aşırı kullanmak da zararlı olabiliyor. Doktorunuza veya ebe’nize danışmanız, önerilerine uymanız uygun olacaktır. İyi oluşlar dilerim :slight_smile:

3 Beğeni

Göğüs ucu kremi kullanmaya biraz uzağım açıkcası.
Kremi ucuna vurunca sonra bebek için süt emince,ona gitmezmi krem?
Korktugum bir durum açıkcası.

1 Beğeni

Zaten her emzirmeden önce temizlemen gerekiyor ve bu yüzden temiz içerikli ürün tercih etmek iyi diyoruz ya. :cherry_blossom:Tabi kullanmayan başka çözümler bulan da var mesela buzdolabı poşeti ya da gümüş kapak gibi. ben her halükarda hazırda elimde bulunsun diye aldım. Sonuçta herkesin teni bir değil başkasına iyi gelen bana gelmeyebilir. :blush:Deneyimlemeden bilemiycem. Ben hamilelikten önce herşeye karşıydım aynı yaşlı teyzeler gibiydim aman eskiden nasıl büyümüşler şimdide büyür giderler derdim. Öyle değilmiş. Çünkü o zaman bu kadar hormon yoktu herşey doğaldı. Annenin yediği bebeğe zarar etmez etsede yine doğal yollarla çözülürmüş şimdi doğal bişey bulmak çok zor kaldı ki kullanabilelim.

1 Beğeni

Buzdolabı poşeti bilgi oldu bana teşekkür ederim.:slightly_smiling_face:
Evet bende hep soylerim ki,kecmişin dpgallıkları şimdi yok diye.

1 Beğeni

Lansinoh krem kullandım bende elimde 10 ml vardı minik doğumdan önce onu kullanmaya başladım. Süt kanallarıni hatta rahmi uyarıyor göğüs ucuna yapılan bir müdahale. Hatta bazı hemşirelerin nst esnasında göğüs ucunun uyarılmasına istediğini okumustum bir yerde. Sütüm odaya geldiğimde bebeğim bana verildiğinde gelmişti. Kremi kullanmaya başlamama yoruyorum ben tamamen. Tabiki doyuracak bir sütten bahsetmiyorum ama ağız sütünü alabildi bebeğim. O 10 ml bitti çoktan üzerine 40 ml bitirdim bı 40 ml daha aldım. Bir kaç gündür ihtiyaç duymuyorum artık. 27. Gün bitti bugün. Ara ara nemlendirmeye ihtiyaç duyarsam diye elimin altında tabi :hugs: Hala tam olarak bırakmaya cesaret edemiyorum. Çünkü bir kere yara olursa daha zor toparlarım :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Doğumdan önce ne sıklıkla kullandın ben de sürüyorum ama bilinçli değilim tabi.

1 Beğeni

Doğru mu anladım. İlk defa duyuyorum. Memeye dokunmak rahmi uyarıyor. Hemşireler uyarmasın istiyor diye biliyorum

1 Beğeni

Öyle müthiş düzenli değildim genel olarak ama yatmadan önce muhakkak sürdüm güzelim :heart: @Funda

2 Beğeni

Şaşırtıcı dimi bende şaşırmıştım ilk okuduğumda. Keşke bulabilsem kaynağı @Cansu

1 Beğeni

Tamam bende bi düzene oturtayım en azından. Teşekkür ederim :heart_eyes::cherry_blossom:

2 Beğeni

Bunu bende okudum bi yerde şaşırmıştım.

2 Beğeni

Merhaba kremden memnun kaldınız mı tavsiye eder misiniz

1 Beğeni

Tavsiye ederim ilk 1 ay tutturma çabasıyla yara oldu o zaman kullandım buzdolabı poşetiyle sonra ihtiyaç duymadım tutmayı öğrenince.