Gumus kapak alin yorumlarini okuyun ben aldim e bebekten kesinlikle kullananların %90 cok iyi diyor tendyoldan da bakabilirsiniz yorumlara onu aldığınız da hicbir kreme gogus pedine ihtiyacınız olmuyor
Kızlar göğüs ucu çatlaması için hangi krem güzel bide doğumdan sonra mi önce mi kullanmalıyım
Lansinoh ve gumus kapak kullandim ben dogum yaptigim gun acimaya basladi aglaya aglaya emzirdim esim bu ikisini aldi duzenli kullandim cok sukur gecdi inan canim cekiliyomus gibi oluyodu emzirirken suan hic bisey kullanmiyorum 2 aylgiz
Şu an 38 hafgalığım 1 haftadır lansinoh kremi kullanıyorum nem ve bariyer oluşturma dengesi güzel ilerde nasıl olur bilmem ama memnunum şu anda ben. Doğumdan önce kullanmanda fayda var çatlak kısımlar vardır gögüs ucunda kanallar toparlar gögüs başı uyarılır daha düzgün biçim alır 2 güne bir uyguluyırum ben memnunum tavsiye ederim
Lansinoh’un göğüs ucu kremini kullanabilirsiniz.Ben oğlumda onu kullanmıştım.Herhangi bir çatlama yaşamadım
Bebek doğduktan sonra krem sürdüğümüz bölgeyi temizleyip mi emzirmemiz gerekiyor ?
Doğuma kaç aya kala kullandiniz göğüs ucu kremini
Genelde çatlak kremi ve göğüs ucu kremini 30 haftadan itibaren kullanın diyorlar
Göğüs ucu kremini doğuma ne kadar süre kala kullandınız yardımcı olur msnz
Kızlar gögüs ucu kremi önerebilirmisiniz
mustela kullanıyorum kaşınmaya kurumaya başladığından itibaren kullanıyorum memnunum güzel nemlendiriyor
Tesekurler ![]()