Uygun fiyatları manuel olmayan şarjlı veya elektrikli gögüs pompası önerirmisiniz memnun kaldığınızz
https://ty.gl/yp9jqayhw9b74 Daha almadım ama bende bunu almayı düşünüyorum
Bunu aldım ben
Canım sağım yaparak süt veren bir anne olarak söylüyorum evet elektrikli göğüs pompası rahat ama manuel göğüs pompasıyla elle sağım gibi olduğu için sütun artiyor ben hep manuel kullandim sadecr bir ay elektrikli denedim sütüm azaldı sonra manuele geçtim çok şükür yavaş yavaş düzelmeye başlıyor benim kızım yoğun bakımda kaldı ordaki emzirme eğitimi veren hemşire elinle manuel sagarsan süt oranın artar demişti ama tabi genetik faktörlerde var Onerebilecegim bir tane göğüs pompası var ben bunu kullandım
Kivinin bende kullanmştım güzeldi ama şöyle söyleneliyimki her bayanın göğüs boyutu farklı ve kullanılan üründe de uc kısmındaki göğüse dayafığımız yerin tam oturması gerekiyor eğer oturmaz ise verim alamıyorsun. Ben 3 pompa değiştirdim ilk kivi aldım olmadı allahtan uyguna denk gelmişti lansino büyük geldi . En son mamajo nun tekli olanını aldım gücüde yüksekti 9 kademeliydi hem masaj yapıyordu göğsüme hemde sağıyordu masaj yapmasının sebebide göğüs damarlarını rahatlatmak. Masaj yapmadan direk sağım vardı. Uzun süre çekip dağım vardı bidr kısa kısa pompalayıp sağıyordu ama en iyi özelliği 2 kez hızlı çekiyor masaj yapıyor 3. de yavaş ama uzun çekip sağıyordu
Gögüs ucunuz nasıl büyükmüydü küçükmüydü ona göre bir çıkarım yapmaya çalışıcam![]()
Çok büyük değldi orta diyelim ![]()
![]()
![]()
Bebebao marka eller serbest şarjlı göğüs pompası efsane. Dokuz aydır devam ediyorum sağıma sütümü hiç olumsuz etkilemedi
Merhaba göğüs pompası arastiryorum yorumunuzu gördüm bu markanın com koru yorunlari varda bende açıkçası almak isyoyrdum korktum yurt dışı mi aldınız Türkiye garantili mi hala memnunmusunuz