Herkese iyi akşamlar 5 aylık hamileyim ve göğüslerim büyük ve göğüs aldı pişiği oldum zaman zaman kızarıyor deli gibi kaşınıyor bazen egzamaya dönüyor. Daha önce yaşayan oldumu. Önere bileceğiniz birşey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Olabildiğince temiz tutuyorum. Sütyen sıkmasın diye aletin üstüne takıyorum. Arada bez koyuyorum. Zor durumdayım
Gebeliğin hayr’lı olsun aramıza hoşgeldin aşko bnde bu süreçten geçtim anca duş almak rahatlatıyo bn duşla rahatlıyodum hâlâ da öyle bnce krem fln kullanma doktor bna travazol vermişti o ıyıdı onun dışında bişy kullanmadım
1 Beğeni
Kayınvalimde aynı sıkıntı var bepanthol yara kremi suruyormus cok iyi geliyormus. Gebelikte kullanılır mı bilmiyorum drunuza bir danısın isterseniz. Gecmis olsun.
Bende organik bebek duş jeli ecowell ile yıkayıp iyice kuruluyordum sonra organik pişik kremi ecowell sürüyordum düzeliyordu yediklerinede dikkat et asitli şeylerde pişik yapıyor
Merhaba @Canan07 hoşgeldiniz incia pişik kremi faydalı olabilir ama isterseniz bir de cildiye görsün
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun