Göğüs arasında kızarıklık

Normalde de göğüs aram sürekli kasiniyordu kasimamaya çalıştım hep 37 haftadayim son haftalara girdim havalar da aşırı sıcak terliyor sürekli göğüs aram geceleri özellikle çok kaşınıyor kalkıp yıkıyorum bu sabah kalktığımda pişik gibi kızarıklık oluşmuş bu durumu yaşayan çözüm önerisi olan var mı ?

İnce tabaka halinde sudocrem sür. Mümkünse gece yatarken arasına penye bir bez koy terini çeksin. Sudocrem yanma hissini hemen alır.

1 Like

Teşekkür ederim

1 Like

Aynısı 2 haftadır bende de oluyor ya hem göğüs arası hem de alt kısmı dışarıdan falan gelince çok kızarıyor Pişik gibi oluyor ben sütyenden sandım yumuşak sutyenlerden aldım ama yine oluyor sıcaklardandir dedim

Ben Hametan sürüyorum ama pek fayda etmiyor :frowning:

1 Like

Ben de yumuşak sutyenlerden kullanıyorum ama goguslerde büyüdükçe ter olayını engelleyemiyorum ilk defa böyle kizardigeceleri de çok kaşınıyor ve ateş basıyor sanki ara ara kalkıp yıkayıp serinlemeye önlemeye çalışıyorum ama hiç ise yaramıyor

Aynen öyle Pişik kremi mi kullansak acaba

Ben de düşünüyorum biraz zeytinyağı sürdüm belki faydası olur diye faydası olmazsa pişik kremi de denerim

37+3 benimde öyle göğüs aram kaşınıyor kızarıyor terden pişik oluyor hep birde gögüslerimin altı alev atıyor bazende acıyor elimi sürünce bile nedeni ne bilmiyorum onun göğüs aram sıcaktan oluyor ama gögüs altım farklı acıyor alev atıyor

Benim kasintim sadece göğüs aramda oluyor o kadar ki bazen parçalayacak kadar kasiyasim geliyor altları da alev gibi yanıyor terliyor büyüdükçe sarkıyor bu yaz sıcaklarında napicaz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

2 Likes

Hametan değilde bepantol pişiğe çok iyi geliyor babanemden biliyorum hep sürerdi göğüs altşarına . Bende şimdi cocugum pişik oodugunda sürüyorum 2 3 saat içinde geçiyor

2 Likes