Göbek deligi etrafında agrı

Hanımlar 22. Haftayım son bi kaç gündür göbek deliginin etrafında özellikle sag tarafında bir agrı var şiddetli ve zonkluyor bazen. Hamilelikle olabilir dediler yaşayan varmı ?

Geçmeyen bir ağrıysa doktorunuza danışınız

1 Like

Konunun üstünden çok geçmiş ama umarım görürsünüz ben 24 haftalığım ve göbek hizamda sağ tarafta şiddetli ağrım var 4 gündür dayanamıyorum sebebi neymiş öğrenebildiniz mi

Benimde öyle bir ağrım oluyor doktorum normal demişti bazen dayanılmaz bir şekilde ağrıyor ne yaparsam geçmiyor

Çoğumuzun yaşadığı bişey mi acaba çünkü bende de var aynı şekilde sağ tarafta taşa kesiyor bazen uğunduruyor beni ağrıdan sanki içerden bişey çekiştiriyor gibi

Doktoruma söylemiştim böbrektendir dedi ürolojiye gittim böbrekte bişey çıkmadı

Aynı şikayetle hastaneye gitmiştim bende 27.Haftalıkken doktoruma söyledim bebeğin baskı yaptığı için ağrı olması normal dedi korkulacak birşey var mı yok mu dedim yok dedi bebeğin yukarda ayaklari aşağıda olduğu için baskı yapıyor demişti zaten 1 hafta fln ağrı olmuştu sonra geçti ara ara oluyor yani bebek baskı yaptığı için oluyor o ağrı doktorum söylemişti

Evet sanki tırnaklanıyormuş gibi değişik bir ağrı oluşuyor

Karnında çatlaklar oldu mu

Ayy hemde nasıl kaşınıyor alt taraflarım çatlamaya başlamış devam da ediyor çatlamaya

Yan taraflarımda falan yok ama sağ ve sol altlarda oluşmuş

Kaşıma çatlak olan yerleri izi kalır ve daha kötü olur zaten çatlaklar kaşıntı yapıyor badem yağı sür o iyi geliyor hem çatlaklara hem kaşıntıya karşı

Benim de öyle oldu karnımın aşağısı sağ ve sol tarafta birde ayaklarımda o hafif birşey badem yağı sürüyorum inşallah geçer

Badem yağı fayda edermi ya elime hangi nemlendirici gelirse onu sürüyorum karıştırıp vazelin falan sürüyorum ama fayda etmiyor

Bende bilmiyorum ama gebe anneler çatlak için badem yağı kullanıyoruz diyorlar çoğu kişi de etkili oluyor yani vücuda bağlı kişiden kişiye değişiyor sanırım bende kullanali 3 hafta oldu bakalım inşallah etkisi olur doktorum krem yazmıştı Fito krem onu 1 hafta kullandım sonra bıraktım badem yağı kullanıyorum şu an

Bende çatlak kremlerine o kadar para vermek istemedim açıkcası zaten çatlamaya meyilli bir vücudum var ergenlikten kalma bacaklarım kalçam çatlamıştı hep izleri duruyor hala

Anladım canım :slightly_smiling_face: