Göbeğiniz kaçıncı haftadan itibaren çıkmaya başladı

Göbeğiniz kaçıncı haftadan itibaren çıkmaya başladı

6 Beğeni

16 gibiydi sanırım

2 Beğeni

13 haftamdan yavaş yavaş çıkıyordu :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni
  1. aydan itibaren
3 Beğeni
  1. hafta da yavaş yavaş çıktı çok az ama şaşırtıcı :smiley::smiling_face_with_three_hearts:ilk kizimda böyle bişey yoktu 9 ay gebe degildm sanki bu değişik :roll_eyes::smiley::smiley::blossom:
2 Beğeni

Benim göbüşte 5. Aydan sonra belirginleşmeye başladı şimdide doğuma gidicem gibi :joy:

3 Beğeni

Benimde 2.ayda çıkmaya başladı 5.ayda belirdi şimdi 34 haftadayim heran doğuracak gibi karnım benden önce kapıdan içeri giriyor :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

3 aydan Sonra Çıkmaya başladı bende

2 Beğeni

Benim de 12.haftadan itibaren net bir sekilde cikmaya basladi .

1 Beğeni

Ben zaten azıcık göbüşlü olduğum için bunu anlamam biraz zaman alıcak :grin::grin:

2 Beğeni

23 haftada :pregnant_woman:t2:

10.haftada kıyafetsiz belli olmaya başladı 16.haftada kıyafetlerim varken belli olmaya başladı göbeğim büyüdükçe mutluluğum da büyüdü

3 Beğeni

Benim ki 6. Ayda çıktı hiç yok gibiydi

Benim 6. Haftada belirginleşmeye başladı.Simdi 8+6haftaligiz baya belli oluyor.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

11 haftadayim göbeğim biraz var ama kilodan sanırım . Çünkü yumuşacık. Henüz çıkmadı diye düşünüyorum o yüzden bebek olsa sert olurdu

Hamilelik sayısı ve kilo ile alakalı sanırım. 9 haftalık olmama rağmen bi 5 ay göbeği var bende. Kimseye söylemedim henüz ama göbeğim beni ele verecek galiba​:grin::grin::grin::grin:

1 Beğeni

Benimde 14 .haftada biraz belirginleşmeye başladı

Benimde o zmn çikti :heart:

1 Beğeni

İki hamileliğimde de 20.haftamda belirgin olmaya başladı o haftaya kadar hamile gibi degildim sonra bi büyüdü ikisinde de tam büyüdü bi anda çıktı benim göbiş :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni