Kızlar aranızda hiç otururken filan karnında özelliklee göbeğin üst tarafında sancı olan var mı? Özellikle oturma aşamasında hissediyorum bu ağrıyı sonrasında geçiyor. Birde makatta da ağrı oluyor. 2 ya da 3 gecedir mesela sola dönerken sol kasığımın alt kısmına da aprı saplanıyor. Bunlar normal mi yoksa mantar enfeksiyonu vardı ondan dolayı olabilir mi acaba?
2 Beğeni
Kaç haftalıksin canim
21+5 haftalık şuan
ben sağdan sola soldan sağa dönerken o ağrıları yaşıyordum bir ara çok kötü sancı verir gibi sanki sol tarafımtan büyük yükü sağ tarafıma atıyormuş gibu oluyordum , şimdi de ara sıra oluyor, bebek göbek etrafnda dolandığı için göbeğin üstünde etrafnda normal ağrılar ben de yaşadım. Mantar enfeksiyonu varsa akıntın sarı kokulu olmalı eğer kokusuz renksizse bir sorun yok
1 Beğeni
Teşekkür ederim @Nergiz13 inşallah biran önce geçer ayyy hamile olana kadar bir dert hamile olunca bir dert doğumdan sonrası apayrı bir dert valla
1 Beğeni
kadın olmak çok zor
2 Beğeni
Geçmiş olsun dinlenince geçiyor mu uzanınca
1 Beğeni
Hayır geçmiyor ama bugün biraz daha iyiyim dr mantar enfeksiyonu için fitil vermişti o biraz rahatlattı galiba şuan daha iyiyim.
2 Beğeni