Kizlar dun gece uyuyamadim,afedersiniz ishal, mide bulantisi mide bağirsak kramplari yâsadim,ishal diyilim şu an ama mide kramplarim devam ediyor.Kəndimi çok halsiz hiss ediyorum,Doktorla iletisime geçdim ilaç yazdi mide bağirsak için,gida zehirlenmesi dedi,yağsiz tuzsuz gidalar tuketmemi soyledi,ancak haşlanmış patates,haşlanmış pirinç,kara buğday ye dedi.yumurta yemisdim dun galiba bozukmuş.Basina gelen varmi bebeğe zarar vermez dimi?
Ağrıların devam ederse bence acile gitmelisin canım. Gıda zehirlenmesi dediyse bir kontrol ettirmekte fayda var diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun bol su tüketmek için çabalayın
Tesekkur ederim canim,ishal devam ederse serum yazicam dedi,sıvı kaybı olmasin diye.Cok sukur şimdilik iyiyim.Bakalim
Tesekkur ederim canim,doktorda oyle soyledi,normalda fazla su tuketirim sıcaklardan dolayı,ama bu mide ağrisindan dolayi hic canim istemiyor,ama içmeye zorluyorum kendimi
Geçmiş olsun arkadaşım
Doktora da bilgi vermissin endişesi olsa gel bakalım derdi.
İnşallah hemen iyileşirsin
Yoğurdun faydasi olur mu ki
Tesekkur ederim canim,ateşimin olup olmadiğini sordu ilk,olmadiğini soyledim,eğer varsa gastroenteroloji bolumune gozukmelisim dedi.O yuzden ilaç yazdi yalniz.Bu sabah kalkar kalkmaz ilk yoğurt yedim bir bardak,sonra doktoru aradim.Süt ürünleri tüketmemeliymişim.2-3 gun,yemeğime dikkat edicekmisim