Gıda zehirlenmesi mi yaşadım?

Dün manyak gibi dışardan hep yediğimiz yerden lahmacun yedim 2 adet. Daha sonra aşırı şişlik rahatsızlık hissettim. Magnezyum içtim bir de üstüne saat 12 gibi beni uykumdan uyandıran bir istifra ile uyandım. Daha sonra birqz su içtim tekrar istifra çubuk ve azar azar su içtim tekrar istifra ettim en son bir şey yemedim içmedim uyuyum dedim ama yine uyandım istifra ettim. Hastaneye gittik doktorumu aradılar serum verdiler su kaybından dolayı. Pazartesi ultrasona gelmem söylendi. Şu an mide yanması ile uyandım açım ama ne yapmam gerekiyor beslenme olarak? Korkuyorum bebekte bir şey yoktur dimi?

2 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım bebek iyidir diye düşünüyorum bebek sizin deponuzdan beslenmiştir. Mide yanmasına yoğurt iyi gelir. İsterseniz en kısa zamanda kadın doğum doktoruna da gidin. Zehirlenme olsa ishal de olurdu diye düşünüyorum

2 Beğeni

Dünden beri neye uğradğımı şaşırdım. İshale döner dedi serumdan sonra ama öyle bir şey de olmadı. Bulantı kusma hiç başıma gelmedi benim 16 haftalık hamileyim ilk kez kusma yaşadım. Uyutmayan cinste gece 3 te elim ayağım titredi artık midemde bir şey kalmadı yani şimdi aç olarak uyandım. Kahvaltı yapmaya korkuyorum

1 Beğeni

Zehirlenince istifra oluyor evet sizde de baya olmuş bu durum. İlk istifranız’da yoğurt neden alıp içmediniz? Ben hamileyken zehirlendimmi acaba miydem bi kötü oldu diyip daha istifra etmeden yoğurt içiyordum. Pastörize edilmiş ev yoğurtu. Sonra istifra falan olmuyordum. @Ssbbhh Yinede doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Gece saat 2 idi aklıma gelmedi yoğurt. Yarın gidicem kontrole bakalım

2 Beğeni

Hassas bir dönem bazı ürünlere geçmişe nazaran hassasiyet oluşturuyor vücut en iyisini doktor bilir bende bebeğe birşey olduğunu sanmam

1 Beğeni

Nasılsınız doktor ne dedi

2 Beğeni

Çok şükür bebeğim iyi bir sorun yok. Dışarıdan kıyma türevleri şeyler yeme dedi. Denetim olmuyormuş artık bunlarda. Aynısı kendi başına gelmiş zehirlenme yaşadım bende dedi 2 hafta önceye kadar diye. Bebek iyi çok şükür 2 hafta sonra organ kontrolü var daha sonra da detaylı ultrason var bakalım

2 Beğeni

Denetim olmamasi beni tedirgin etti. Onun dışında güzel haberler almıssın ćok sevindim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni