Gezgin hanımlar🚶‍♀️

Merhaba gezmeyi seven hanımlar nasılsınız? Hangi illere hangi ülkelere gittiniz? En sevdiĝiniz yer neresiydi :walking_woman::camping:

Ben gezmeyi bazı yerleri keşf etmeyi seven biriyim ama hiç bir ülkeyi gezemedim maalesef. Ama Mısır ve İngiltereyi gezmek keşf etmek isterdim. :rose:

1 Beğeni

Mısır o kadar güzel değil canım

2 Beğeni

Ülke degistirmedim ama gezdigim şehirler oldu anne baba memleketi Çorum, Aksaray mecburi gittigim yerler onlardan baska Nevşehir, Konya, Sivas, Gaziantep, Şanlıurfa, Bursa, Bolu, Antalya buralara gittim en sevdigim Antep oldu cok güzel bi yerdi hem şehir hem insanlari olarak

2 Beğeni

Ben Kıbrıs’a gittim. Bence çok güzel çok sakin ve rahatlatıcıydı. Bazen keşke hiç geri gelmeseydim diyorum. Orda ev kiraları yıllıktı. Bütçem yetmezdi. Muğla, izmir, istanbul, Çanakkale, Çorum, Ankara, Aydın, konya, Bursa, Doğu karadeniz, Antalya unuttuğum başka şehir var mı hatırlıyorum ama buralara gittim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Gaziantep icin çok gelismiş yer diyorlar. Siz sanırım hep dağlık alan seviyorsunuz :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Afrika güzeli sen nerelere gittin :star_struck:

1 Beğeni

Bana dag bayir yesillik olsun :smiling_face::smiling_face: deniz pek sevmem akarsu dere kenari daha cazip gelir bana Ankara’ya tekrar bekleriz yolunuz düserse :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Bende Gaziantep yaşıyorum bazı insanlar burayı köy olarak biliyormuş duyduğumda çok şaşırmıştım öyle görünüyo olmasına çok güzel bi şehir gerçekten gezmek olsun yeme içme olsun çok dolu dolu bi şehir bende Mersin Muğla Karadeniz turu yaptım İskenderun Hatay Antalya Maraş içinden beğenenedim antepteyim şimdilik güzel ve beğendiğim

3 Beğeni

Ankara haricinde yasamak isteyeceğim şehirlerden biri Antep gercekten guzel yer @Nursemaayter

3 Beğeni

O zaman Sarıcakaya tam sana göre, buraya adımını atan satılık dağ evi arıyor. Ben dağ bayır sevmediğim için buranın nesini seviyorlar hala anlamıyorum. Ankara’ya tekrar uğrarsam muhakkak seninle dışarıda kahve içmeyi çok isterim. Hızlı tren ile bir saat. Gelmek isterseniz ben sizi gardan alırım rehberlik yaparım. Akşamına da Sarıcaka’da size özel mangal partisi veririm :star_struck::smiley: buraya sarıcakaya fotoğrafı bırakıyorum bir an once özenin gelin diye :rose:

2 Beğeni

Akvaryum bile varmış ben de büyük ve gelişmiş olmasına şaşırmıştım. İnsan bilmeyince böyle oluyor. İnşallah bir gün geleceğim

3 Beğeni

Gürcüstan Ve Rusyaya gitdim ülke olarak.Özellikle Rusyaya yeniyılı karşılamak için gitmişdik ve değerdi​:smiling_face:

Ülkemizde ise Quba,Qusar,İsmayıllı,Qebele,Ucar,Göyçay,Masallı,Salyan,Gence unutduklarımda ola bilir şehirlerine gitdim :blush:

2 Beğeni

Ben de komşu ülkelerimizde pasaport zorunluluğu olmadığı için gitmeyi istiyorum çok merak ediyorum. Suriye, iran hariç tabi :grinning:

1 Beğeni

Muhtac olsamda gitmeyeceğim ülke İran​:no_mouth:

2 Beğeni

3 Beğeni

Senin bulunduğun şehir mi :smiley:

1 Beğeni

2 Beğeni

Hayır gitdiklerim

2 Beğeni