Genital bölgede hissedilen rahim gazı

Kızlarr özür dileyerek soruyorum size az once lavobaya gittim küçük lavobamı yapıyordum bian böyle pat pat birsey etti yani birsey dusuyor gibi oldu genital bolgemde ama baktim birsey yoktu agrimda yoktu peçete ile sildim herangi birsey yoktu korktum ama herangi birseyim yok ama degisik oldu sizde oluyormu olan varmi yada

1 Beğeni

Yani gebelik hakkında benimde pek bir fikrim yok daha ama bence olağan bir şeymiş gibi duruyor. Alaturka tuvalette ise yaşadığın şey genital bölge bir tık daha açıklık yaşadığından belki oradaki hava basıncından kaynaklı bir şeydir. Klozette ise yaşadığın şey maalesef ona herhangi bir fikir veremeyeceğim. Bebeğin hareketinden kaynaklı bir şey olabilir mi acaba?

Kaç haftaliksiniz

Alaturkaydı bende sizin gibi dusunuyorum

18 haftalıgimm

Rahim kasilmasi rahim gazi olur bende çok oluyo o :face_with_hand_over_mouth:hamilelikten öncede çok olurdu utanirdim cunku bagirsak gazını tutup engeleyebiliyorsunuz ama onu engelemek gibi bi lüksümüz yok ve benim bayada ses çikarir tuhaf ama gerçek​:grin::grin:

1 Beğeni

Evett ya öyle oluyor mallesef tutulmuyorda​:joy::joy: ilk basta gazdır dedim sonra süphe ettim neolur neolmaz bi sorayim dedim

1 Beğeni

Aci ama gerçek düsündünüz şey :joy::joy:ben bi kere eşimin yaninda oldu yerle bir oldum utancimdan hareket etmeye korkar oldum adam bana ne oluyo o ne dedi niye öyle dedi​:joy::joy:

2 Beğeni

Ben yapmiyorum bebek yapiyor deseydiniz​:joy::joy::joy: allahtan ki benimki genelde lavobada oluyor o sekilde daha olmadı

2 Beğeni