Genelde tutan cinsiyet teorisi deneyin

Cansın :face_holding_back_tears: abla ne sorcam şimdi çok şükür düşük riski vs yok ya ben eve bı süpürge açıp temizliyim diyorum ailede herkes şiddetle karşı ama napsam

Ağır kaldirma tut supurgeni çokta yorulma ara ara dinlen hiç bişey şey olmaz benmde vardı riskim kocam evden ciktimi yapiyordum yaptirmiyordu oda

He ya münker de öyle yarın yaparız diyo bugün işte ama 1 günü var çocuğun evde dinlenecek kiyamiyom :face_holding_back_tears:

Yavaş yavaş yap sıcacık çorbada yap iç Allah büyük canim

1 Beğeni

Aynen şimdi kahvaltı edicem kahvaltımi edem temizliğe başlayam

1 Beğeni

Kolay gelsin canim afiyet sifa olsun

Sağ ol abla :purple_heart:

1 Beğeni

Yüksek ihtimalle erkek dedi :smile: teori tuttu gibi bende

1 Beğeni

Ay hadi İnşallah bende de tutar :joy:

2 Beğeni

Ya benim bütün teoriler kız gösteriyor ben ne kız ne erkek diyebiliyorum ama kız istiyorum :joy: sana kan testi yapayım kız senin ve eşinin doğum tarihlerini ve son regl tarihini yaz bakalım :joy:

1 Beğeni

Banada yaparmisin @anon51243553 :heart_eyes: once kiz dedi dr sonra erkek karışık bizimde​:smile::smile::smile:

Alayım bilgileri bakalım hemen :joy:

1 Beğeni

Benim 04.11.1987 eşim 17.01.1981

Son regl 25 ekim​:star_struck:

Erkek çıktı ama bı şey sorcam kimlikte ki doğum tarihleri mi yoksa gerçek doğum tarihlerimi bunlar

1 Beğeni

Nasıl yani anlamadım :thinking:

Şimdi benim mesela kimlikte Ağustos 1 ama normalde 2 temmuzda doğmuşum kimlikte ki doğru değil yani o yüzden kan testi de doğru çıkmaz ha %100 kesinliği yok ama %80 belirliyor :blush:

1 Beğeni

Hee yok hayir doğru :smiley:kimlikteki zamaninda yazilmis yani :smiling_face_with_three_hearts: o zaman erkek doktor 13. Haftada erkek demişti suan 16+4 üm cuma kontrole gidicem bakalim​:smile: teşekkürler @anon51243553

Ay haber ver :joy:

1 Beğeni

Veririm tamam :smile::smile:

2 Beğeni

Unutma ama bende B12 eksikliği var ben unuturum :joy::joy:

2 Beğeni