Gelmeye niyeti yok bebişin sanırım

39+3 haftalık olduk ama hala gelmeye niyeti yok kızlar bu duruma kafayı takmış bulunmaktayım günde 2 saat yürüyüş yapıyorum çömelme haraketi yapıyorum hurma yiyorum başka ne yapabilirim normal doğum olunca doktor günde vermiyor devlet olduğu için mi acaba off bilmiyorum

3 Beğeni

Siz içinizi ferah tutun annesi o kendini biliyordur siz egzersinizi hurmanızi bol bol yiyin içiniz rahat edecekse bir ozelede görünebilirsiniz insallah gelir çok bekletmeden​:pray:

1 Beğeni

39+6 oldum ama benimki de gelmek bilmedi duzensiz kasilmalar disinda keyfi yerinde sanirim :grinning::grinning:

40+4haftalik doğdu benim küçük kızım şuan kalp hastası içerde çok durmakta iyi değil doktor sanciyi bekliyor gelmiyor işte o sancı kakasini yapıp yemiş çocuğum suyum patladi öyle farkettim

Olmadı özele gidicem dediğiniz gibi :heart:

1 Beğeni

Devlette mi yaptınız? Bu arada Allah şifa versin çok geçmiş olsun :pray:

Ahahaha sizinki de mi oğlan :joy: doktor tarih falan vermedi mi size

Ve benim kasılmam yalancı sancım bile yok şaka gibi :joy:

1 Beğeni

Evet devlet bekletiyor oyuzden söyledim zaten ben bekledim suyum geldi evde gece hemen gittim hala almadilar çocuğu suni sancitaktilar saatlerce bekledim sonuç hasta çocuğu devlet Hastanesi’ne guvenme canim

Allah razı olsun kontrol altında tutuluyor

Doktoruma geçen 40.hafta da sancım suyum gelmezse nolacak dedim 42 yi bekleriz dedi sert çıkıstim biraz çocuğumun sağlığını riske aramam.

Devlet hastanesi bekletiyor sen özele git bence ihmal etme günü gelmiş geçiyor

Hayir hic tsrih vermedi suyun gelirse. Gel dedi kiz benimki birde

Siz yarın 40 haftaya giriş yapıyorsunuz bence gidin doktora söyleyin

Bebeğiniz geleceği en güzel zamanı gelir :sun_with_face:

1 Beğeni

Sevlet hastaneleri suyun kasilmalarin gelmeden gelme diyor ve 7 cm acilma olmadan da yatis vwrmiyor git evine diuor evde cek sancijj diyor asiri gevsekler maalsef

1 Beğeni

Sezaryen için gün verilir diye biliyorum sadece . Doktor normal ise aslında son haftalara kalan bebekler için suni sancıyla doğurtturuyor aslında

1 Beğeni

Çok takma annesi bi bakarsın ummadığın bir anda geli verir :blush:

Normal doğu için gün vermiyorlar bildiğim kadarıyla

Haklısın canım inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Oyle oluyo kesinlikle 41 hafta dogdu benim Tam sanci vereceklerdi