Gelen suyum mu?

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Ben nasıl anlaya bilirim gelen suyummu,ya başka birşeymi? Ama su gibi görünüyor iç çamaşırımda.Ve bu kaç gündür geliyor artık.

2 Beğeni

Su gelmesi önemli bir konu doktoronuzla iletişime geçin ihmal etmeyin

1 Beğeni

Onu biliyorum,doktora gidinceye kadar arkadaşlardan fikir almak için yazdım.Endişeliyim. @Hasen

2 Beğeni

Kaç hafdandasin?Bazen idrar yolu enfeksiyonu sivi akinti yapa bilir,şeffaf su gibimi akintin?fazlami?Randevu zamanini bekleme yinede geciktirmeden git muayeneden geç.Normalmi sezeryenmi olucaksin?

2 Beğeni

Bazen birkaç gün art arda ben de yaşadım bunu. Doktoruma sorduğumda alttan muayene etmişti ve su değil, sıvı akıntı olduğunu söylemişti. Sende de öyle bir şey olabilir ama yine de acile ya da doktoruna gitmeni öneririm arkadaşım. Hatta bende şu fazlalığı çıktı son kontrolümde, doktorum ara ara suyun gelebilir ama korkma demişti. 3 gün sonra tekrar kontrolüm var benim de. Çok aşırı yaşamadım su gelmesini ama ara ara geldi bende de

1 Beğeni

Rahatlatdın beni! Düşük riskim olduğu için korkudan ne hallere kalıyorum.İnan her hafta gidiyorum kontrole.En son ayın 10 u gitmişdim bebeğin suyu falan normaldi herşey.1 aya yakındır böyle su gibi akıntı geliyor beraberinde süt gibi beyaz akıntıda var.Testler verdim hiçbirşey çıxmadı herşey iyi çıktı.Sadece idrardan bakteri çıktı az miktarda onun için antibiyotik yazmışdı doktorum. @NURAN

3 Beğeni

@baby_ugur 26+3.Evet bende çıktı en son analiz verdiğimde az miktarda vakteri sidikte onun içinde antibiyotik yazmıştı.

2 Beğeni

Korkma canım, normaldir :blush: Ama için rahat etmiyorsa git doktora

1 Beğeni

O bendede olmusdu bakteri son aylarda oluyor normalde.ama bunun icin ekstra bi ilaç yazmadi doktor,bi sorun olmadi bende.Sen doktora gitdinmi bu gun?

1 Beğeni

En az yarım bardak su gibi gelmişse amniyon sıvısı olabilir ama daha azsa akıntı olabilir. Ben de son zamanlarda akıntı ile suyu karıştırıyordum.

2 Beğeni

Bence gelen sıvı akıntı. Simdi nasılsınız :innocent:

2 Beğeni

@Cansu Çok az geliyor ve sürekli gelmiyor.2,3 gün geçiyor azacık geliyor sonra bi bakıyorum hiçbişey yok.Beraberinde beyaz akıntıda oluyor hemde.

2 Beğeni

Anca okuyabildim kusura bakma
Benim de öyleydi.
Panik yapma, daha böyle olduğu halde günay zar zor dogdu :rofl:

2 Beğeni

@Cansu Yok canım suyum değilmiş:joy:
Dün tahliller yapıldı malesef mantar varmış ondan.Ben hastanede yatdığım zaman bana 26 adet antibiyotik iğnesi yapıldı ondan sonra mantar yaranmış.Doktorum fitil yazdı 6 adet sadece az miktarda çıkmış çok şükür yinede.

3 Beğeni

@FidanUğur Sevindim herşeyin yolunda gitmesine canım :hibiscus:

1 Beğeni

Geçmiş olsun. Şimdi nasıl kaşıniyordur.
Fitili bitirince geçer
Suyun değilmiş ya çok sevindim

1 Beğeni

@Cansu Kaşınma öyle çok değildi.Yanma çok var bende bide akıntı.O da fitil bitince geçer her halda.
Neden böyle yaranmış hiç anlamadım.Asla wc kullandığım zaman kurulanmadan çıkmam,ıslanırsa iç çamaşırım anında değişirim,bu gibi şeylere çok dikkat ediyorum.Tek şüphe etdiğim bana antibiyotik iğnesi çok vuruldu ondan olmuş ola bilir söyledi doktorumda.

2 Beğeni

@NURAN Doğuma gün almadınmı?
Çok sabırsızlanıyorum ki,herkes bir an önce bebeğine kavuşsun.:no_mouth:

1 Beğeni

@FidanUğur Normal doğum beklediğimiz için gün almak yok canım. Son adet tarihime göre 15-22 Ağustos arasında bekleniyor bebek ama ben 15 inden önce gelir diye tahmin ediyorum sanki. Sezaryende gün veriliyor diye biliyorum

1 Beğeni

Düşük sonrası antibiyotik kullanmıştım. O yan etki olarak bana mantar yapmıştı. Sizde de antibiyotik olabilir

1 Beğeni