Kızlar 2 günüdür kasıklarımin altında regl ağrısı gibi ama daha fazla ağrı var geçmiyor ve canım çok acıyor bide ishal oldum bugün sizce normal mi bunlar 30 haftalık hamileyim.
Geçmeyen ağrılar iyi değil canım bi ağrı oluştuğunda dinlendiginde geçiyorsa sorun yok ama aynı şekilde devam ediyor ise ihmal etmeden doktora gitmek gerekiyor doğum başlangıcı olabilir enfeksiyon olabilir yada başka ciddi bir nedenden dolayı bebeğin ve senin sağlığın için doktora gitmeni tavsiye ederim yine sen bilirsin
Yarın gideyim ozaman artık beni çok yoruyor ağırlar ilk hamileligm olduğu için herşeyi tam ayırt edemiyorum da
Benim de ilk gebelik canım herkes gibi bende zorlanıyorum her ağrı her tepkiye yabancıyız daha önce yaşamadığınız bi şey ama doktorum geçmeyen ağrın olduğunda beklemeden hemen gel demişti inşallah senin ağrılar da önemsiz bir şeyden kaynaklıdır
İnşallah ya küçücük şey korkutuyor artk
Normal canım görmüyoruz görebilsek bu kadar tedirgin ehvamlı olmayız anne olmak kolay değil sabır stres heyecan hepsi bi arada bazen yıpratıyor insanı ama kucağına alınca herşeyi unutursun
İnşallah canım
Enfeksiyon yüzünden agriyodur benimde hep agiriyodu sürekli enfeksiyon cikiyo
İdrar tahlili mi yaptirmam gerekiyor onun için
Acilden idrar kan tahlili yaptırabilirsin sonuçlar bi buçuk saatte çıkıyor
Teşekkürler canım
Bende 30 haftaligim benimde aynı doktora gittim progestan iğne verdi vuruldum hala devam ediyor bugun yine vuruldum cuma tekrar kontrolüm var allah yardımcımız olsun evham yapıyorum ben sürekli bu eylül gecse korkmam
Peki ağrı neden oluyoms ve iğne ne için
Ağrının nedeni genis dedi idrar testi temiz çıktı üşütme olabilir dedi rahim büyümesi fln iğne de kasılmaları azaltması icin dedi ilk iğneden sonra 3 gun iyidi valla açıkçası ama bugin sabah vuruldum ve akşamına sancı girince korktum
Benim nedense birlikte okuduktan sonra ağrım geçiyor
Ben denemedim valla onu ama sanmam benim anlik gelen bir sancı ve yalancı sancı dedikleri kasilma sayma muhabbetlerini bilmiyorum ilk gebelik benimde
Bı dene belki işe yarar sayma işini bende bilmiyorum ve bunlar yalancı sancı mu oluyor mus
Inanki bende bilmiyorum işte yalancı mi gerçek mi ona gore korkmucam ama tuttu mu fena tutuyor benim ağrım
Benimde öyle acıdan ağlıyorum bazen
Bende dün hem korkudan hem ağrıdan ağladım ilk.aylar baharmış ya bu son aylar hep korkj panik