Geceye bir şarkı bırak

Ağlattiinn beniiiii :sob::sob: dizlerine yattiğım bi annem olmadi hiccc :sweat::sweat:

3 Beğeni

Benim var cok şükür elhamdülillah ama ben istanbul avrupa yakasinda o anadolu ve çalışıyor :sob::pensive:

2 Beğeni

Ama çok güzel bir anne olmuşsun

2 Beğeni

Benim varken yok ayni sehirdeyiz ama hayatimda degiller :expressionless: bir defa bile kizim lafini duymadim cocukken bile :unamused:

3 Beğeni

Tesekkur ederim canimmmm sendeee öylee yüregi de yüzü gibi güzel arkadasım :heart::bouquet:

2 Beğeni

Hadi geceye şarkı bırakalım :notes:

1 Beğeni

Dur hemen düşünüyorum :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Bakın şimdi yazacam ama gülmeyin ha tamam mı YouTube dan nasıl gönderiliyor bilmiyorum :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Kaynatın çayı sıkın limonu terletin beni :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni
3 Beğeni

Az önce odaya bi girdim esim bu sarkiyi açti dans ettikk :see_no_evil: evlenme teklifi ederken çaldırdığı şarkıydı bu bizim şarkımız ben bir ağla hala gözümden yaş geliyor :cry::cry:

5 Beğeni

Bu şarki cookk iyiymiiss :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

tam benlik şarkı valla :joy: griple mücadele ederken​:joy: benimde eşim bunU açıp yanıma geliyor canımmm nasılsın nasıl oldun komik valla ama şuan tam beni anlatıyor :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Ah arkadasim ikimizde babadan yüzümüz gülmedi zannederken senin annende yaninda değilmiş nedesem bilmiyorum canim yanlış bir sey söyleyip seni kırmak istemem

3 Beğeni
2 Beğeni

Öyle bir eşe sahip olduğun çok şanslısın. Ne kadar ince düşünceli biri enişte :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Yalan ki ne yalan bu dünya :no_mouth:

1 Beğeni

Bu aralar buna sardım

2 Beğeni

Evin icinde sürekli bu sarki söyleniyor :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Sagoll canim benim bakalim dogumdan sonra nasil olacak asil o zaman notunu vercem :sweat_smile::grin:

1 Beğeni