Selam. Ben 7hafta 5gunluk hamileyim. Ama usimde daha embryonu yeni gorduk kese icinde. 7haftalika uygun deyilde kucuk. Gec dollenmiw o yuzden. Kimdese gec dollenme mayalanma oldumu?
Genelde kadınların yüzde 70 inde görülen şeydir geç döllenme bebeğin sağlıklıysa gerisini boşver o ilerleyen haftalarda haftasını bulur canım keşke benim de geç döllenme olmuş olsaydı ama belli değil şuanlik 8 gün gecikme var testte negatif çıktı bekliyorm bakalım
Keseyi de görmüşsün sorun yok bence
Benim her iki gebeligimde de geç döllenme olmuştu hiçbir sıkıntı olmuyor sadece haftasına göre geride olmuş oluyor
Benimde geç döllenmiş 1 hafta geriden geliyor bir sıkıntı olmuyor
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Aramıza hoşgeldin canım. Hiç endişe etme benimde geç döllenme olmuştu. Adetim 6 gün gecikince test yapmıştım ve öğrenmiştim. Sonra kontrollerde sana doktor şu gün üzerinden hesaplanıyor diye söyleyecek ve o tarihe göre takip edeceksin geriden falan gelme olmuyor merak etme hiç biz şuan 26+5 olduk bile sağlıcakla gelişmeye devam etsin sen geç olmasına takılma
Can məndədə elədi.mənim hesabımla 23 həftəlik hamiləlikdi.amma usm hesabı ilə 19
İnşAllah sizdə güzel haber alırsınız Allahım herkese o sevinci sonuna kadar nasib etsin
Sizden böyle yorum aldıkca içim ferahlanıyor
Təşəkkür edərim
Sizde sağlıkla kucağınıza alasınız bebeyinizi Teşekkür ederim desteyiniz için🫶🏻
Normalda olurmuş deyirlər.Xeyirlisi