Gec dollenme

Selam. Ben 7hafta 5gunluk hamileyim. Ama usimde daha embryonu yeni gorduk kese icinde. 7haftalika uygun deyilde kucuk. Gec dollenmiw o yuzden. Kimdese gec dollenme mayalanma oldumu?

2 Beğeni

Genelde kadınların yüzde 70 inde görülen şeydir geç döllenme bebeğin sağlıklıysa gerisini boşver o ilerleyen haftalarda haftasını bulur canım keşke benim de geç döllenme olmuş olsaydı ama belli değil şuanlik 8 gün gecikme var testte negatif çıktı bekliyorm bakalım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::pray:

1 Beğeni

Keseyi de görmüşsün sorun yok bence :heart::heart:

1 Beğeni

Benim her iki gebeligimde de geç döllenme olmuştu hiçbir sıkıntı olmuyor sadece haftasına göre geride olmuş oluyor

Benimde geç döllenmiş 1 hafta geriden geliyor bir sıkıntı olmuyor

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin canım. Hiç endişe etme benimde geç döllenme olmuştu. Adetim 6 gün gecikince test yapmıştım ve öğrenmiştim. Sonra kontrollerde sana doktor şu gün üzerinden hesaplanıyor diye söyleyecek ve o tarihe göre takip edeceksin geriden falan gelme olmuyor merak etme hiç biz şuan 26+5 olduk bile sağlıcakla gelişmeye devam etsin sen geç olmasına takılma :blush:

1 Beğeni

Can məndədə elədi.mənim hesabımla 23 həftəlik hamiləlikdi.amma usm hesabı ilə 19

1 Beğeni

İnşAllah sizdə güzel haber alırsınız​:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2: Allahım herkese o sevinci sonuna kadar nasib etsin

Sizden böyle yorum aldıkca içim ferahlanıyor​:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2:

Təşəkkür edərim​:smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

1 Beğeni

Sizde sağlıkla kucağınıza alasınız bebeyinizi​:palms_up_together:t2::heart: Teşekkür ederim desteyiniz için🫶🏻

1 Beğeni

Normalda olurmuş deyirlər.Xeyirlisi​:smiling_face:

1 Beğeni