Gebelikte tarama testi yaptıran var mı

Tarama testi yaptıran var mı zorunlu mu tarama testleri

2 Beğeni

Zorunlu değil ama yaptırılmalı

Ben iki gebeliğimde de yaptırdım :blush:

Kaç günde çıkıyor sonuçlar ben çok panik biriyim de. :joy:

1 Beğeni

Ben Nift (fetal dna ) testi yaptirdim .Yaş ileri oldugunda ikili uclu test yuksek cikabiliyor Ama bence de yaptirmakta fayda var.

1 Beğeni

Yaş 29 benimde fetal DNA yapsam ourmu sizce tarama testerjnde yanılma payı çok oluyor çünkü

2 Beğeni

Bana doktorum %99 dogru sonuc verdigini soyledi fetal dna testinin arastirdim nette gercekten de bircok kisi olumlu yorumda bulunmus .Cinsiyet de ogreniliyor bu testle .Bir arastirin.Kani da evde gelip aliyorlar hastaneye gitmenize gerek olmuyor.

1 Beğeni

Çok iyi teşekkür ederim bilgi verdiginz için kaç günde çıkıyor peki sonuç

1 Beğeni

Canim cinsiyetin hiç bir önemi yok benim için kiz erkek Allah ne verirse sağlıklı hayırlı evlat olsun sağ salim kucagima aliyim yeter bana çünkü yilllardir bunu hayalini kuruyorum tam ümidim bitmisken hamile olduğumu öğrendim

3 Beğeni

Ben tüm testleri yaptırdım bence yaptırılmalı bi risk varsa bile bilinmeli bence

1 Beğeni

@Sultann tabii ki cinsiyetin onemi yok ben de 7 yil sonra tup bebekle hamile kaldim cok zor bir durum .Sonuclar 10 gun icinde cikiyor .Kendi ilinizde hangi genetik merkezler var bir bakin.

1 Beğeni

Tamm cnmm peki bunları yaptrmca diğer teslere gerek kalmıyor dimi ikili üçlü tarama testlerine

Peki kaç haftalıkken yaptırılıyor bu testler arkadaşlar. Ben 9 haftalık oldum. Sadece rutin vitaminler yaptırdım sağlık ocağında. Herhangi bir test yaptırmalı mıyım? Bir dahaki doktor randevum 3 hafta sonra çünkü. Henüz bir şey demedi doktor.

O randevu da yaparlar bana sormadı bile doktor ikili test yapılacak sonuç 10 gün sonra çıkacak gel dedi sadece öyle haberim oldu.

Devlet hastasine gitmistim

Doktorum ultrasonda herhangi birşey görmediği için bende tamamen tevekkül ederek yaptırmamıştım ama yaptırmakta fayda var için rahatlamış olur

1 Beğeni

Evet nifty testi yaptirdiginizda ikili uclu teste gerek kalmiyor.

10.haftadan sonra yapiliyor nifty testi

Teşekkür ederim canım :pray: