Gebelikte su tüketimi

7+6 ile buradayim ve su icinde istifra ediyorum iştahim hic yok benim gibi olanlar varmi lutfen bu durumu konusabilir miyiz zorlananlar varmi

Ben bu konuda bilgili değilim ama size başka bir soru Sormak istedim yerleşme kanaması veya tutunma kanaması yaşadınız mı ne zaman yaşadınız gebeliğii öğrendiniz ondan sonra mi yoksa gebeliği bilmeden geldi mi başınıza

1 Beğeni

Çubuk kraker felan iyi geliyor diyolar ama su konusunda bişey demek istemiyorum

1 Beğeni

Ya suyu ben normal şartlarda 2,3 günde bir 1 bardak anca tüketiyorum ama gebelik sebebiyle en azından 1 lt içmeye çalışıyorum Dr 2 lt en azından içmem gerektiğini söyledi eskiden su kusuyodum midemi baya süre zorlayınca geçtiğini fark ettim

Ya ben onu sanırım yaşadım şöyleki 3 Kasım normal regl oldum 6 gün ve her zaman ki gibi olan sonra 26 Kasım’da sadece 2 gün ve çok az süren bı şey yaşadım yerleşme mi değil mi emin olamıyorum kendimden

2 günse ve azar azar pempe lekeyse yerleşme kanaması olabilir şuan bende regl günüm geldi leke geldi pempe lavaboda bii kere geldi onun üstüne iki kere daha girdim gelemedi normal idrarimi yaptım neden olduğunu anlamaya çalışıyorum acaba tutunmaa kanaması mı diye

Kaç haftalık hamilesiniz

2 3 güne bir bir bardakmi çok az bağırsaklarıniz zarar görebilir böbrekleriniz fazla su tüketimi de sağlıklı değil ama günde en az 1 litre için

Hamile değilim istiyorum ilk gebelik olacak

En son regl 20 ocak

Ah ben bu şu icememekten neler yaşadım zaten 24 yaşımda safra kesesi ameliyatı oldum susuzluktan taş üreten böbrek ve safran yüzünden neler geçmedi başımdan

Yaaa geçmiş olsun

20 ocak son regl kaç haftalık oluyor

Aaa benim resmen 1 buçuk ay sonra belli oldu yanlış hatırlamıyorsam 3 kasimdaki reglimden nerdeyse 20 gün sonra bile kan testimde negatifti ve resmen 30 Aralık’ta pozitif oldu

Bende evde test yaptım negatif çıktı

Yani benimde öyleydi kan testim bile negatif çıkmıştı ama hep belirti yaşıyordum resmen 1 buçuk ay sonra pozitife döndü geç döllenme yaşanabilir

Yaaa hafta geçtikçe vücut daha mı çok istiyo

Yaaa inşallah ama varsa da daha erken diye düşünüyorum teste çıkmaması normal

Ban arkadaşım ısrarla en az 1 ay bekle dedi ben o 1 ay içinde hem 3 kez gebelik hem 1 kez kan testi verdim kız bana dedi ama Aralık sonunda senin çıkacak bekle dedi :joy:

Ne güzel maşallah sağlıklı kucağınıza alırsınız