Gebelikte Sivilce🤰🏻

Benimde cildim hassas,biliyormusun abla çok fena çatlaklarım var çok kötü bir haldeyim karnım ve uyluk aram çok fena belimdede biraz var afedersin popodada,sinirim çok bozuk,ne yapsam azalır mı acaba?krem falan sürsem

1 Beğeni

Valla benimkilerde oyle ilk gebeliklerimden kalma keske bi care olsa bende yaparim ama yok danielle brooks body posi GIF

1 Beğeni

Daha cinsiyeti belli değil canım

Sizinde hamileliğinizde sivilcelenme oldu mu?

1 Beğeni

Cidden cok kotu oluyor ya kullandiginiz iyi gelen kremler varmi acaba gebelikten dolayi baya olusmustu ilk haftalar daha sonra biraz azaldi ama var daha

1 Beğeni

İnanır mısın hiç bir şey kullanmadim ilk başlarda benim yüzümden doluydu sonradan geçti gitti kendiliğinden

Ben geçmez diye korkuyordum geciyorsa sıkinti yok o zaman ya

1 Beğeni

Benim geçti şahsen seninde geçer inşallah

İnsallahh​:palms_up_together:

1 Beğeni

Gebelikte cilte oluşan sivilceler için neler yapıyorsunuz?

2 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon::star_struck:

Gebelikte ortaya çıkan sivilcelerle başa çıkmak için şu adımları düşünebilirsiniz:

1. Sağlık Profesyonele Danışın: İlk adım olarak doktorunuzla konuşun. Hamilelik sürecinde güvenli cilt bakım yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

2. Doğru Cilt Bakımı: Hassas ve hamilelik için güvenli cilt bakım ürünleri kullanın. Sabun içermeyen, parfüm içermeyen ürünleri tercih edin.

3. Temizlik: Yüzünüzü nazikçe temizleyin, ancak aşırıya kaçmaktan kaçının. Fazla yıkama cildin kurumasına neden olabilir ve bu da sivilce oluşumunu artırabilir.

4. Su İçme: Bol su içmek cildin genel sağlığını destekleyebilir. Ancak sivilceler konusunda tek başına mucize bir çözüm olmayabilir.

5. Dengeli Beslenme: Sağlıklı bir beslenme programı sürdürmek, cildinizin genel sağlığını etkileyebilir.

6. Doktordan Onaylı İlaçlar: Doktorunuzun onayı olmadan herhangi bir ilaç veya cilt bakım ürünü kullanmaktan kaçının. Bazı maddeler hamilelikte riskli olabilir.

7. Stresten Kaçının: Stres, cilt sorunlarını tetikleyebilir. Rahatlatıcı aktiviteler ve dinlenme zamanlarına özen göstermek önemli olabilir.

Her zaman doktorunuza danışmadan cilt bakım ürünleri veya tedavileri kullanmaktan kaçının. Hamilelik sürecinde sağlıklı bir cilt bakım rutini, genellikle sivilce oluşumunu kontrol etmeye yardımcı olabilir.

1 Beğeni

İyi akşamlar Mucize Anne’ye hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba arkadaşlar. Gebelikte sizde de sivilce bolca oldu mu? Ne yapmak gerekir, yüzüm tarlaya döndü bir anda. Daha başında olmama rağmen.

1 Beğeni

Merhaba canım :star_struck:

Gebelikte ortaya çıkan sivilcelerle başa çıkmak için şu adımları düşünebilirsiniz:

1. Sağlık Profesyonele Danışın: İlk adım olarak doktorunuzla konuşun. Hamilelik sürecinde güvenli cilt bakım yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

2. Doğru Cilt Bakımı: Hassas ve hamilelik için güvenli cilt bakım ürünleri kullanın. Sabun içermeyen, parfüm içermeyen ürünleri tercih edin.

3. Temizlik: Yüzünüzü nazikçe temizleyin, ancak aşırıya kaçmaktan kaçının. Fazla yıkama cildin kurumasına neden olabilir ve bu da sivilce oluşumunu artırabilir.

4. Su İçme: Bol su içmek cildin genel sağlığını destekleyebilir. Ancak sivilceler konusunda tek başına mucize bir çözüm olmayabilir.

5. Dengeli Beslenme: Sağlıklı bir beslenme programı sürdürmek, cildinizin genel sağlığını etkileyebilir.

6. Doktordan Onaylı İlaçlar: Doktorunuzun onayı olmadan herhangi bir ilaç veya cilt bakım ürünü kullanmaktan kaçının. Bazı maddeler hamilelikte riskli olabilir.

7. Stresten Kaçının: Stres, cilt sorunlarını tetikleyebilir. Rahatlatıcı aktiviteler ve dinlenme zamanlarına özen göstermek önemli olabilir.

Her zaman doktorunuza danışmadan cilt bakım ürünleri veya tedavileri kullanmaktan kaçının. Hamilelik sürecinde sağlıklı bir cilt bakım rutini, genellikle sivilce oluşumunu kontrol etmeye yardımcı olabilir.

Bebeğiniz kız mı

1 Beğeni

Hayır canım erkek​:blue_heart::baby:t2:

1 Beğeni

Bende hamile kaldımdan beri sivilcem arttı folik asitten dolayı diyorlarda ne kadar doğru bilmiyorum

Bende de çok var sivilce ne yazık ki önceden sadece çene bölgemde çıkardı şimdi yüzümün heryerinde çıkıyor saçımın içinde bile cisiyetle alakalı olur mu acaba benim diğer hamilelikşeeimde olmadı böyle bişey

1 Beğeni

Benimde olmamıştı bunda oldu herkes kız dedi ama gene oğlum olacak :blue_heart::face_with_hand_over_mouth::baby:t2:

2 Beğeni