Merhabalar hamilelikte sırtüstü yatmak çok tehlikeliymiş bazen farkında olmadan sabahları sırtüstü uyanmış buluyorum kendimi bu bebeğime zarar verir mi acaba çok korkuyorum
bence uykudayken çok fazla zararlı olmaz , normalde uzandığmzda nefes alamıyorum ben üstüme ağırlık çöküyor sanki,bende bazen sabahları sırt üstü uyamıyorum
Nasıl uyandığın değil,nasıl uyuduğun önemli söyler DR.
İnternette yazılana göre bebeğin akışı duruyor ve omurgasına zarar veriyormul bende uyku halinde iken bilmeden uyuyorum inşallah bi şey olmaz
Yan trafımdan yatıyorum sabah sırtüstü uyanıyorum
Canım ben şu an 34 haftalığım ve yoğun göğüs ağrımdan dolayı doktorumun tavsiyesiyle göğüs kısmıma sırt tarafımdan yastık koyup yükselterek sırt üstü yatabiliyorum. Hala sağıma ya da soluma dönüp yatamıyorum maalesef. Sen de farkında olmadan yatıyorsan bir şey olmaz. Uyandığında hemen pozisyonunu değiştir yeterli
Tehlikeli degilde zararlı anne icin.
Yalnizca anne için degil normal insanda sırt ustu yatmayı onermiyor doktorlar.
İlk haftalarda sırt ustu cokta anneye aci hiss vermiyor bebek kuuck diy3.
Ama bebek ilerledikce buyuyor ve anne asla sırt ustu yatamiyor,istese bile yatamiyor cunki bebek ağırlıkla acitiyor beli.
Ben 8 ayima girdim ve sırt ustu yatmak isteyince belim hemen agriyor yatamiyorum boylelikle.
Sora dönüyorum işte.
Sende sola veya sağa yat canım .
Kendini aliştirmaya çalış doğuran kadar sol veya sırt üstü yat. @Kullanıcı123
Bende de aynı sorun var bebek büyüdükçe yatma sorunlarım artıyor bel bacak ağrılarım vs bu işe bir çözüm yok sanırım ne yana dönsem rahat değilim
Merhaba bende oyleyim sol ve sag tarafa donemiyorum hamilelik bawladiqi gunden
Bende de tam tersi. Bir tek sırt üstü dalabiliyorum ve rahat ediyorum. 7. Ayımdayım çok şükür hiç sırt ağrım yok. Merdivenleri hoplaya hoplaya iniyorum bazen hamile olduğumu unutup normalde de göbekli olduğum için yadırgamıyorum karnımı
@Betuesk Ben 8. ayımda olmama rağmen ağrılarımdan dolayı sırt üstü yatabiliyorum sadece. Ağrılarım olmasa da en iyi yatış şekli benim için de sırt üstü yatmak
Ben de bir süre kendimi öyle hissettim. Sonra doğumum yaklaştı
7 ayindasin canim dikkat et çok oyle hoplama
Ne guzel keşke bende de belim agrimasada yatsam oyle.sag sol yapmkatan sıkılıdım.
Sünnet diye sağa yatmaya alıştım sola yatmak zor gelsede deniyorum ama bu aralar her uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi . Artık sağa da sola da yatmak istemiyorum sırt üstü istiyorum öyle rahat ediyorum sanırım
sünnet ne ki
Peygamber efendimizin yaptığı ve yapmamızı istediği davranışlara deniyor canım
1 tane daha var o erkek bebeğin sünnet olması o değil
evrt bizde erkek bebekle ilgili , öbür manaasını bilmiyordum , teşekkürler
Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle hateket et