Merhaba kizlar maalesef bende bu kervana katilanlardan oldum gebelikte seker problemi yasiyorum su anda en yuksek 224 oldu uykularim kaciyor artik bebegime bir sey olucak diye sekeri yukselip insuline baslayan oldu mu nasil bir surec ilerlediniz.
Ben ilk hamileliğimde hipoglisemi yaşadım… şekerim sürekli düşüktü. İlaç kullanmadım ama açlık krizleri yaşıyordum
Benimde gebelikten once vardi hipoglisemi ama gebeligin 18 haftasindan sonra superglisemiye cevirdi
Çok şükür bu gebeliğimde hipoglisemi konusunda çok rahatım… Allah herkesin yardımcısı olsun
21 haftaligim benim gunlukten baktilar persembe gunude seker yuklemesi yapildi ilk 1 saat icinde 230 cikmis sali gunu endokrinolojiye sonuc gostericem simdide gunluk takip yapiyorum
Turkiye’de sinir kac acaba? Burada sinir 135’ken bende 138 cikti. Doktor diyabetolojiye yonlendirdi yeniden seker testi yapilmasi icin ama ben kabul etmedim tekrar glikoz yuklemesini.
Tokluk 180 aclik 92
Çok geçmiş olsun kuzu
Sagol canm kendim icin hic onemli degil saglikla prensesim geleydi dunyaya
Benimde 28ine var test o zaman yapılacak hadi hayırlısı
Ahh o diyabetten neler çektim doğurana kadar.
Bende çekecem gibi duruyor en ufak seyde firliyor
Yine hipoglisemi çıktı
Ayni durumu yasiyorum diyet yapıyorum diyetinize uyabiliuor musunuz ?
Ben diyete karşıyım diyet fikri beni çok daha fazla aciktiriyor az az sık sık ye dedi… şekerim çok düşük olduğu için tatlı krizlerin oluyor… onuda ekmek arası çikolata ile hallediyorum
Ben yapıyorum hatta cok dikkat ediyorum sekeri 0’a indirdim
Benim sorunum o zaten… şekerim çok düşük
Aygül yeni gördüm kusura bakma. Açlık şekeri için farklı bir insülin vuruyordum ben. 2 farklı kalem kullanıyordum. Eğer gece şekerin çok düşerse açlık şekerin sabah tavan yapıyor. Bana da aynısı oldu. Gece 3te ölçüyordum ona göre son yaptığım iğnenin dozunu ayarlıyorduk. Kaç çıkıyor açlık? Ben 35.haftada doğurduğumda 22 birim vuruyordum
Yapay seker alimini dogal yollarlar hallediyorum diyet cok iyi geldi bana
Benim sabah aclik sekerim yuksek ne yaptiysam inmiyor 140 goruyorum ama gun icinde cogu zaman normal seyrediyor.