Bir kaç hafta önce gebelikte patates kızartmasının kesinlikle zararlı olduğunu ve bebekte sağlık sorununa sebep olduğunu öğrendim. Daha önce çevremde tüketen insanlarda bi problem görmedim ve yasak olduğunu öğrenince aşırı üzüldüm gerçekten. Canım ara ara aşırı derecede istiyor bu konu hakkında tam olarak bilgisi olan var mı acaba?
Ilk defa duyuyorum bende cok severim ce cok yedim 18 haftalik gebeyim bence zararli olsa doktorlar soylemez mi ?
Ben ztn hamilelikte sadece patates yiyebiliryorum yani çok takma kafaya ye gitsin doktorum aşırı olmayacak şekilde yiyebilirsin
Genel olarak insan sağlığı açısından kızartma türü iyi değil zaten o yüzden gebelerde de zararlı denmesi normal.Bende yedim valla yemedim desem yalan olur
İlk defa duydum 37 haftayı geride bıraktık ve her pazar da yedim hiçbir sağlık problemide olmadı bebekte
Herseyin fazlasi tabi zarar 34 haftaligim her pazar bende yiyorum asiriya kacmadikca bisey olmaz maydonoz bile yiyorum sadece abartmamak onemli
Bizede zararlı dendi ama öyle aşırı bi saglık sorunu demediler hersey zararlı ki ne yiyecegimi bilmiyorum artık abartmamak kaydiyla gönlüm ne isterse yiyip iciyorum hic bir seyi ayırt etmiyorum herseyimde normal gidiyor şükür
Kesinlikle yasak değil dur canım bende yağlı olduğu için zararlıdır zaten hamile olmasak bile insan vücuduna yağlı olduğu için zararlı elbette fakat aşiriya kacmadikca yenebilir ki ben 25 haftaligim canım çektikçe az yağ ile yapar yerim çok şükür bir sıkıntı olmadı