Selam arkadaslar Konu basliginda da yazdığım gibi gebelik sürecinde nabzın biraz yukseldigini istirahat edince normale döndüğünü duymuşsunuzdur. Ben de özellikle 3. Trimesterde nabiz yüksekligi dinlediğim halde 120-150 arasında atiyor ve bu durum beni asiri yoruyor. Sizlerde de buna benzer durumla karşılaşan oldu mu neler yaptınız bu süreçte
Ben de 32. Haftadayım. Benim de bazen nabzım 100ü geçiyor
Tansiyonunuzu düzenli ölçemenizi ve doktorunuza bilgi vermenizi öneririm. Geçen gün gittiğimde sormayı unuttum.
150’yi görsem mesaj atardım
Doktorum cok gecikmeden bi kardiyolojiye gitmem gerektigini söyledi bir turlu randevu bulamiyorum hastanede , yemek vs yiyemez oldum yiyince direk yükseliyor
Benim de öyle oldu. Tansiyon için kardiyolojiye gitmemi söylemişti randevu buldum randevu iptal oldu. Sonra tansiyon durumum da normal oldu
Siz hangi hastanede hangi doktora bakıyorsunuz ben de mhrs den sizin için takip edeyim hangimiz daha önce bulursak size randevu alırız
Cok teşekkür ederim izmir cigli egitim araştırma ya da menemen devlet hastanesi fark etmez bakiyorum ama hic bir sekilde bulamadım nedense
İki hastaneden de talep 7/24 oluşturdum
Mesaj gelir gelmez size mesaj yazıcam inşallah randevu yakalarız
İnsallah Allah razı olsun cok teşekkür ederim en kotu bulamazsam ozele gidicem mecburen