Gebelikte leke

4 haftalık hamileyim ve minik minik açık kahve lekelenme görüyorum yaşayan var mı normal mi bebeğime zararı yoktur dimi :pensive::pensive:

4 Beğeni

Canım aynı şeyi yaşadım doktoruma gittim doktor bebek tutunsun kanama alanı geçsin diye düşük önleyici progestan verdi onu kullandim bir süre sonra geçti çok şükür. Bazen doktorun muayene sonucuna göre bir şey gerekmeyen normal denen arkadaşlarımız da var burada. Yani sen bir doktoruna gözük bence o senin durumuna göre en doğru kararı verir tavsiyem ihmal etmemen ama. Geçmiş olsun şimdiden gebeliğin de hayırlı olsun inşallah her şey güzel olur :smiling_face::heart:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: Acile gittim normal dediler ama içim rahat değil korkuyorum :face_holding_back_tears: Progesteron bende de var direk verdi özelde ki doktor onu kullanırken sorun olmaz o zaman öyle mi :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Sevindim sorun olmamasına :heart: ama doktorun yazdıysa ne kadar süre söylerse kullan bence duruma bakıp ona göre söylüyorlar o yüzden daha iyi bilir bence

2 Beğeni

Bu arada korkup stres yapma ilk zamanlar stres çok etkiliyor malesef tecrübeyle sabit :smiling_face_with_tear: dikkat et kendine sıkıntı olmaz geçer bence ben kullandım bende geçti :cherry_blossom:

2 Beğeni

Verdiğinden beri hep kullanıyorum şükür tüm ilaçları :innocent:Artık içim daha rahat çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::rose: Daha dikkatli olucam inseAllah stres konusunda :smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Yerleşme kanaması olabilir bu haftalarda görülüyor ama yine de doktor ultrason ile bakmalı

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :blue_heart:

1 Beğeni

Yerleşme kanaması olabilir ama önlem amaçlı doktora gidilebilir :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim doktora yazdım sorun yok progestan kullanın yazmış yarın randevu var bakalım inşeAllah :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Güzel haberlerini bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ay inşallah :smiling_face_with_three_hearts: doktorum kese yarın görünebilir dedi ama bakalım :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: çok duygusal ve ben her şeye ağlıyorum :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Kıyamam :smiling_face_with_tear:

Heyecandan hepsi :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sanırım :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: Saatler geçmiyor 12 saat kaldı randevu ya bakalım :palms_up_together::innocent:

1 Beğeni

Bendede aynisi oluyo cok acik kahve rengi akinti gibi doktorum progestan verdi onemli olan kana donmemesi dedi keseyi de gorduk cok sukur suan 6+2 haftayiz bu cuma da kalp atisi duymaya gidicez allahin izniyle

2 Beğeni

Yiaa çok sevindimm hep birlikte hep hayırlı haberler duyursun Rabb’im aminnn :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together::heartpulse:

1 Beğeni

Nasıl geçti randevunuz ? :blush:

1 Beğeni

Yeni çıktım sayılır kese göründü elhamdülillah :smiling_face_with_three_hearts::blue_heart: Herşey çok güzel dedi doktor 2 hafta sonra gel kalp atışı duyalım dedi :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: