Merhaba 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim bugün ilk kontrolume gittim. 8 buçuk santim kist olduğunu öğrendim. Doktor üç gün sonra vajinal ultrasonla bakacağını söyledi ama çok korkuyorum başına böyle bişey gelen var mı. Bu kist kanser olabilir mi
Benim de kistim vardı sezeryanla doğum yaptım o sırada aldılar ki kist beş santimdi ama kist vitaminlerle birlikte büyüyor bilgin olsun bebeğin gelişiminde yani gelimi derken korkma kilo bazında söylüyorum kilo almasını biraz engel oluyor çok büyük bir etki değil ama benim bildiğim bu tabii ki en iyisini yine doktor bilir çünkü senin yedigin içtiğin vitaminlerin hepsi hem bebeği hem kiste gidiyor
Neden hemen en kotusu aklınıza geliyor ki Allah korusun… Gebelikte ozellikle iyi seyler dusunmeye calısın. kitle var dememiş kist demiş, kistler içi su dolu olurlar. Önceki aylardan çatlamayan yumurtanız buyumus bu boyuta gelmiş. Gebelikte takip edecektir drunuz.Bircok kisi biliyorum gebeligiyle beraber kisti miyomu oldugunu ogrenen. Sadece zaman zaman baskı ve agrı nedeni olabilir onun dısında hiçbir sorun olmaz Allahın izniyle. Saglıcakla kucagınıza alın inşallah.
Bende var 5 haftalikkej çok şidetli sanciyla gittim 6 santim di sağ tarafimda hem sag hem solda vardi ama sag taraftaki daha büyük dedi korkma fetüs yani bebek buyudukçe kisti küçültüyomuş benim sancim geçti 9 haftaligix şuan eskisi kadar şidetli sancim yok her kontrolde onada bakiyo
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Kanser değildir, korkmayın. Eltimde 3 tane kist var, hatta bir tanesi büyükmüş. 3 aylık hamile şu an, doktor kontrole çağırıyor 2 haftada bir sadece. İyi huylu mu yoksa kötü huylu mu olup olmadığını doktor söyler. Ona göre fikir verir size