Kızlar sanırım Karpal Tünel sendromu oluştu bende boyun fitigi sanıyordum. El parmaklarım da uyuşma ağrı var 1 aydır gece dirsegime ordan omuz ve belime kadar ağrı saplaniyor ozellikle gece ağrım daha fazla uyutmuyor beni. Bu şekilde rahatsızlanan anne oldu mu olduysa neler yaptınız nasıl başa çıktınız bu ağrı ve uyus ma ile
uyuşma bende de oluyordu kan azlığımdan dolayı kan ilacı alıyordum geçti bi süre sonra Hamilelikte zaten böyle ağrılar olması normal ama sende şiddetliyse doktoruna söylesen iyi olur belki bi ilaç fln yazar geçer
Ağrım çok fazla hiçbir ilaç yazmadı parol al dedi bir işe yaramıyor şuan yazarken bile canım yanıyor
Peki bu teşhisi doktor mu koydu yoksa kendi araştırmalarınla mı farkına vardın ? Çok geçmiş olsun ![]()
Araştırdım tedavi yöntemlerini biraz. Şu an senin için en iyisi ağrı kesici jel ve gece atelleri kullanmak arkadaşım. El-bilek atelleri sadece gece kullanılmalıymış ve ağrıyı bariz şekilde azaltıyormuş. Bak benim göğüs kemiği ağrım vardı gebelikte, 2 ay aşırı şekilde çektim ağrıyı ve doktorlar Fast Jel diye bir jel verdiler. Gebelikte kullanılması da sakıncalı değilmiş, o benim ağrımı çok çok hafifletiyordu. Sen de istersen doktoruna danışarak hem bu jeli sürüp üstüne de gece ateli kullandığında en azından doğuma kadar seni rahatlatır diye düşünüyorum. Ama lütfen önce doktoruna sor bu yöntemleri. Çünkü bana iyi gelen şey sana iyi gelmeyebilir belki ![]()
Karpal tünel amaliyatını canlı izlemiştim
Doktor teşhis koymadı malesef ne röntgen cekilebiliyor ne başka şey. Aile hekimim sadece jel yazdı hiçbir şekilde agrimi geçirmedi sabaha kadar uyuyamıyorum sağ el kol omuzda başladı sol tarafıma da geçmeye başladı
Birebir bu belirtiler yüzük parmagima kadar olan parmaklarım uyuşuk ve ağrıdan sızlıyor. Boyun fıtığı olabilir demistiler alakası yok.
Kıyamam yaa, çok geçmiş olsun ![]()
Çok teşekkür ederim ![]()
![]()
uyku filan kaldı günlük yaşamımı da etkliyor bu durum bir şey tasiyamiyorum poset vs cımbız bile tutamıyorum