9 haftalik gebeyim bianda kanamam basladi suan kese dede kanama var. Bu durum gecer mi yasayan var mı ?
Kanamanız devam eden ve artan bir kanamaysa normal değil. Doktorunuzla görüşmelisiniz
Dun gece yatis verdiler yeni çıktım hastaneden gozle gorulur kanama durdu suanda. Fakat kese icin de devam ediyormus ilac ve igne kullanıyorum. Bu sekil tedavi gorup kese icindeki kanamasi duran var mi merak ediyorum
@Kardelen55 Öncelikle aramıza hoşgeldiniz @Cansu hanım böyle bir durum yaşamıştı galiba. Size çok daha iyi bilgi verir.
Bolca dinlenin, hiç ayakta kalmayın. İlaçlarınızı aksatmayın
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda riskiniz geçer
Merhaba @Kardelen55 hoşgeldiniz
Benim de gozle görülen kanamam durmuştu ama rahimde kanama alanı vardı
Hep yarakta yattım ve progestan kullandım.
8. Hafrada kanama varken 16. Haftada kanama alanı rahimde bitmişti.
İnşallah sizin de tez zamanda riskiniz biter
Güçlü olun
Bende 12 hafdamda basladi kanama 16 da bitdi amma bir doktora gidin boyle kalmiyin
Ilacin yani sira igne de kullandiniz mi hem ignesini hemde ilacini basladi doktorum ikiisni bir kullanmami soyledi ama ikisi ayni anda agir geliyor
Ben sadece progestan hap kullandım
Tesekkur ederim
Merhaba çok geçmiş olsun. 11-22 hafta arasında kanamam oldu. Hem proluton depot iğne hem progestan kullandım. İlk 1 ay progestanı fitil olarak sonraki dönemde ise oral yolla kullanmaya başladım. Şu an 27+6 olmama rağmen progestan kullanmaya devam ediyorum. 30. Haftaya kadar devam edeceğim.
Doktorum iğne olduğum günlerde fitil ya da hap kullandırmadı. Gün aşırı iğne oldum. İğne olduğum gün hap ya da fitil kullanmadım. İkisi aynı anda kullanılırsa kabızlık ve gaz yapıyor genelde ancak doktorunuz sizin için en iyisini bilir.
Bu süreçte endişeli olup kendinizi tetiklemeyin. Bol bol dinlenin, sevdiğiniz müzikleri dinleyin, bir şeyler izleyin. Sadece tuvalet ve yemek yemek için kalkın. Uzanırken ayaklarınızın altında da her zaman bir yükselti olsun. Pek oturmamaya özen gösterin.
Umarım en kısa sürede iyi haberler alırsınız.
Tesekkur ederim insallah
Merhaba zuhre hanim umarim hala uygulamayi kullaniyorsunuz ve cevap verirsiniz şuan ayni durumdayim 5 gune bir pruloton igne berdi doktorun biri biri ise hem igne hep ayni anda iç dedi siz tam olarak nasil kullandiniz
Merhaba, İlk 1 ay progestanı fitil olarak sonraki dönemde ise oral yolla kullanmaya başladım. 32.haftaya kadar hap olarak kullandım. 35.hafta ile doğurdum
İğneyi 25.hafta bitene kadar kullandım. Eğer kanamam olsaydı iğneye de devam edecektim.
İğne ve hap aynı anda kullanılabiliyor. Yanlış söylemde bulunmayayım. Sadece kabızlık ve gaz yapar diye önermedi doktorum çünkü ıkınmam kesinlikle yasaktı benim.
Doktorunuz sizin için en iyisini bilir. Böyle durumlarda kanama alanı boyutu, kanama şiddeti, gebeliğin gidişatı çok önemli.
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Cok tesekkur ediyorum cevabiniz icin insallah bu sureci anlatırım bende kucagima alinca unuturum