Hanımlar gebelikte makatta kanaması olan oldumu? Tuvaleti yaparken Bağırsak kanaması olan oldumu
Geçmiş olsun
Ben yaşamadım ama yaşayan varsa deneyimlerini yazacaktır. Ben de bekleyim seninle beraber
Gebelikde degil ama doğumdan sonra yaşıyorum ve cok canım yanıyor wcye gitmek istemiyorum aglayarak yapıyorum resmen kadın doğum doktorum hamileykende hamilelik sonrasında da olabilecegini bebek cok baski yaptığından dolayı catlak oluştuğunu söyledi ve genel cerrahiye görünmemi söyledi en kısa zamanda gidecem insallah senin bebiş kac haftalık ?
Bu arada ilk hamileliğimden sonrada aynısını yaşamıştım doktor bi krem vermişti cok iyi gelmisti bir daha aynı sorunu yaşamamıştım taki bu hamileliğime kadar ki iki hamileligin arasinda 10 sene var
13+2 haftalık bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğim bu kadar zor değildi bel ağrısı sırt ağrısı kasık karın ağrısı çok oluyor ilk gebeliğim çok güzel geçti sadece bı iki hafta mide bulantısı vardı bı son ayda sıcaktan dolayı bı türlü rahat edemiyordum bunda öyle değil kış ayına girdik hala çorap giyemiyorum kalın giyinemiyorum ilk gebelikte tayt giyerdim çorap patik giyerdim
Bende ilk hamilelikte yaşamadım çok rahat bı hamilelik yaşamıştim
Her gebelik farkli oluyor ben ilkinde cok rahattım onda yasamadığım ne zorluk varsa ikinci de yasadım doktoruns bi söyle illaki birsey önerecektir cok zor bi durum anlıyorum ilerlemeden önlemini al bence
Teşekkür ederim
Kanama degil, bende doğurduktan 3 ay sonra, idrara çıkarken yanma oldu çok Kötüydü,tuvaletim gelmediği an bile sanki her dakika tuvaletim gekiyomuş gibiydi. Son 4 gündür geçti yanma şükür.
Doğumdan sonra kimisinde görüle biliyormuş bu tarz şeyler. @Dilek1709
Hemoroid mi acaba? Doktorunuza danışsanız krem verirdi oturma banyosu da iyi gelebilir. Çok sıcak olmasın ama umarım yakın zamanda geçer
İlk defa yaşadığım bir şey benim kasıklar ve bel ağrım çok var
Geçmiş olsun dontoruna söyledinmi? @Dilek1709