Kızlar haftada 1-2 kere karın ağrısı veya ishal yaşayanlar var mı ? Yememe içmeme dikkat etmeme rağmen haftada 1-2 kere bir anda karnım ağrıyor, akşamına ishal oluyorum. Muz falan da yiyorum. İshal uzun sürmüyor, birkaç tuvalete çıkmamda bitmiş oluyor. Önümüzdeki hafta doktora gideceğim kontrole, soracağım ona da ama daha önce yaşayan var mı diye önce size sormak istedim. İshal olma durumunda ne yapmalıyım sizce, ne yemek iyi gelir ?
ben yaşamadım öyle bi durum ama yumurta kaynatıp yersen iyi olur
Ben hep kabızlık yaşadım.
Kimi hamileler kabız olurken kimileri de ishal olurmuş.
Haşlanmış patates, yağsız haşlanmış tavuk bunlar isyale iyi gelir.
Kaybettiğin sıvıyı yerine koymak için daha çok su içmelisin
Haftaya randevunuz ne zaman
Geçmiş olsun
İshal ne demek?
Kakanın sıvı olması
karın ağrısı,ayağı işləmək
@Nergiz13 Teşekkür ederim
@Cansu Ben de hep kabızlık yaşadım, hala da yaşıyorum ama arada bu ishal problemi de oluyor. Karın ağrısıyla olunca da bayağı canımı yakıyor. Çok su içiyorum valla zaten su kaybı olmasın diye. Teşekkür ederim Pazartesi ya da Salı gideceğiz inşallah randevuya
Günde 3 defayı geçmeye başlarsa belki serum takmaları gerekebilir
Takip ediyorum ben de bakalım, inşallah tekrarlamaz
Amin @NURAN
Ben 3 cu ayima gectim.Bende de oluyo seninki gibi uzun surmuyo ama oluyo .Ben muz yediyimde cabuk duzeliyo
Yok benimki de uzun sürmüyor zaten canım. Muz yediğimde düzeliyor biraz ama haftada 1-2 kere yaşıyorum. Bakalım kontrole gittiğimde doktor ne diyecek
İnşAllah iyi olur
İnşallah canım
@NURAN Bende 12 13 haftamda olmustu ,doktoruma soylemiştim o zamanlarda , düşük riski oluyor du diye duymuştum 12 Haftalarda kokulu akınti düşük riskiydi bende olmusdu hemen doktora soyledim geceyle ilaç aldirdim,doktor evet dusuk ruskidir kokulu akınti demisti və ilaç yazdı ,vajinaya koyuluyordu,5 adeti sizin parayla 280 tl falandı.2 3 tane kullandım gecti şükür 12 haftamda,2 si evde duruyor iyi ilacdı.
Düşükle ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama bakalım doktor ne diyecek Teşekkür ederim yorumun için
Bende 13 haftada olmuştu,yazdım yukarda.o zamanlar düşük riski oluyor kokulu akinti.ama sen şimdi 24 haftasın ,sendeki ne bilmiyorum.ama bende 12 haftada oyleydi onu soyledim
- haftadayım kız ben
Ben bugün 24 haftâma gectim ve anne halında okudum karında senin dediklerin oluyormuş bu normalmiş