15 haftadayım , dün gittiğim kontrolde eşi aşağıda normalde yukarda olması gerek dedi ama daha zamanı var 20-25 e kdar yukarı çıkması gerek yoksa skıntı olabilir falan dedi bende endişelendim araştırdım eğer 34 haftalık oldugundada hala eş aşağıdaysa ya vajinaya dikiş atıyorlarmış erken dogum olmasın diye takip edilmezse erken dogum yada anne bebek ölümlerine yol açabiliyormuş.varmı böyle bi sorun yaşayan ? Sonradan düzeLen falan varmıı
Suan benimde öyle 2hafta önce kontrolümde öğrendim dokturum ilişki yasak bir kac bişey dedi yarın kontrolüm var inşallah düzelme olmuştur korkma kanaman falan yoksa sezaryan olucaz sadece kendine dikkat et ağır kaldırma dinlen ben öyle yapıyorum daha bizim için erken inşallah düzeliriz
Durum değişmezse sezeryan mı olmam lazım benm ilk dogumum normal bunuda normal düşünüyordm bana herhangi birşey söylemedi ilişkiye dair sadece düzelme durumu zManı var dedi . İnşallah sorunsuz devam eder
Ben de 21 haftalığım benim de aynı hatta yapışmış aşagi kenarında doktor 34 e kadar izliycez dedi yukarı cıkmazsa 36 da filan sezeryana alacakmış.
Senin daha var zamanın inşallah düzelir
Benimde aynı şekildeydi sonradan düzeldi, inşallah sizinkiler de düzelir aklıniza kötü şeyler getirip endişe etmeyin iyi düşünün iyi olsun
Ayaklarınızı havada tutmak eşi yukarı çekiyor ilişkiye girilmemeli diye biliyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İlişki elle muayene sakın yaptırma acile gidersen falan dedi bana benim şuan da bir kaç haftaya kurtarır dedi doktorum progestan diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum inşallah sizinkide düzelir
İnşallah canım düzeliriz